• necmettin erbakan üniversitesinde profesörmüş. kadın adaylara oy vermeyecekmiş. yobaz herif. tweetlerini inceleseniz nalbur ahmet efendiden zerre farkının olmadığını görürsünüz zaten. bunun profesör olduğu ülkeye tüküreyim.

    https://twitter.com/…ali/status/1063322966111502336
  • 1970 kadirli/osmaniye’de doğdu. ilk, orta ve lise tahsilini kadirli’de yaptı. 1991’ de sivas myo elektronik bölümünü, 1996’ da marmara üniversitesi tek. eğt. fak.’nin otomotiv bölümünü bitirdi. aynı yıl özel bir şirkette tasarım ve ürün geliştirme konularında mühendislik hizmetleri verdi. balıkesir end. mes. lisesi ve bigadiç çıraklık eğitim merkezinde 1 yıl motor öğretmeni olarak görev yaptı. 1997’de marmara ün. tek. eğt. fak. otomotiv bölümüne araştırma görevlisi olarak girdi. 1999’da yüksek lisansı, 2005’de doktora’yı tamamladı. 2007-2009 yılları arasında çanakkale onsekiz mart üniversitesi çan myo mekatronik programında, 2009-2013 yıllarında karabük üniversitesi müh. fak.’de görev yaptı. 2011-2012 yıllarında abd-virginia commonwealth üniversitesinde boeing ve general motors firmalarına ait projelerde görev aldı. 2013 yılında necmettin erbakan üniversitesi m.m.f mekatronik müh. bölümüne geçiş yaptı ve bölüm başkanlığını üstlendi. 2018’de profesör ünvanıyla birlikte fen bilimleri enstitüsü müdürlüğüne ardından da havacılık ve uzay bilimleri fakültesi dekanlığına getirildi. üniversite-sanayi işbirliği kapsamında pek çok projede görev aldı. halen dekanlık vazifesinin yanında, tübitak insansız hava araçları danışma değerlendirme kurulunda ve bilim san. ve teknoloji bakanlığının küsi konya temsilcisi olarak görev yapmaktadır. evli ve 2 çocuk babasıdır.

    aha buraya özgeçmişini de bırakalım...
    tanım: profesör unvanlı şahıs. kadınların sosyal yaşamdaki rolünün sadece annelik olduğunu düşünen biri...
  • red pill'ci çıkmıştır.
  • ilkokul diplomasina kadar her belgesinin iptal edilmesi gereken meczup.

    boylece gider evinde cocuk yetistirir ve ev erkekligi yapar. sonucta iyi bir cocuk yetistirmek ve iyi bir ev erkegi olmak dekan ya da akadamisyen olmaktan cok daha elzemdir.
  • adam havacılık ve uzay bilimleri konusunda hiçbir şey bitirmemiş ama dekan olmuş bu ülkenin geleceği çok karanlık nasıl bilim ve teknikte zamanında çöktük ve elimizde bi anadolu kaldı ilerde daha kötü olacağız bugün nasa çok ilerde abd apple var bizim bütçemizden fazla bizde 2019 bütçesinden bilim teknoloji bakanlığının bütçesinden kısıp ilahiyata verelim bakalım allah sonumuzu hayretsin allah ilmini bilmini ne kadar gözardı edeceğiz daha.
  • ünvan kazanmakla adam olunamayacağın göstergesi olan kişidir. bugünkü sözlerinden sonra kemal sunal’ın bir lafını hatırladım “sen verme ulan ayı”.
  • geri vites yapıp twitini çekmiş.
    konu başka yerlere çekilmişmiş.
  • bir adet yobazın ağız kokusudur. tweet'i silmiştir ancak yaşasın ss almak.

    silinen tweet
  • erkek egemen ideolojinin içine sıçtığı dünyada kadına sadece annelik vasfını uygun gören gerici bir zihniyetin temsilcisidir. defalarca söyledim yine söyleyeceğim; mevzu bir insanın bunu söylemesi değil, o insanın toplumda aldığı pozisyondur. vahim olan bu insanın itibar görmesi, dekan olmasıdır. yoksa söylediği şey anadolu'da bir köy kahvesinde söylenir, üç beş salak onaylar ya da "ne saçmalıyorsun" diye okeye dönerler. bu ülkeye gerçekten çok ama çok yazık.
hesabın var mı? giriş yap