• kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, doçent doktor, en sevdiğim meslektaşlarımdan. kendisi titizliği ve pratik zekasıyla tanınır. kadın hastalıkları ve doğum ile ilgili hakim olmadığı alan neredeyse yok. daha çok ürojinekoloji, onkoloji ve laparoskopik ameliyatlar yapar.
    aynı zamanda, türk jinekoloji ve obstetrik derneği başkanı prof. dr. ateş karateke hocamın anneler yaşasın, yaşasın anneler sloganı ile yola çıkan acil obstetrik kanama müdahale ekibinin üyelerinden. gebelik sırasında ya da doğum sonrası kanamala, anne ölümlerinin en sık nedeni ve ateş hocamın kurduğu bu ekip sayesinde bu kanamalara müdahale edilerek anne ölümlerin önüne geçilmeye çalışılıyor. başarılı da oluyor. artık birçok şehirde böyle kanamaya müdahale ekipleri mevcut.
    mesut polat ve selçuk selçuk ile birlikte gerçekten cankurtaran gibi çalışmaktalar. hakları kesinlikle ödenemez.

    (bkz: #77959531)

    http://www.hurriyet.com.tr/…asasin-anneler-40971924
  • doğum sonrası oluşan, anne ölümlerinin en önemli nedeni olan obstetrik kanamalarla ilgili bilgilendirici bir program yapmış. nedir, nedenleri nelerdir, önlemek için neler yapılmalı, tedavi seçenekleriniı, anne ölümlerini azalmak için türk obstetrik jinekoloji derneğinin anneler yaşasın, yaşasın anneler organizasyonunu anlatmış.

    (bkz: #96450500)
hesabın var mı? giriş yap