• eski başbakanlık müşaviri şimdinin spor toto teşkilat başkanı. en can alıcı nokta ise torpilli bu arkadaş, kendisi akp milletvekili feyzullah kiyiklik'ın damadı.
  • konusmasini bilmeyen; baskanligini yaptigi teskilatin misyon, vizyonun, ve rolunden bihaber. sanki spor toto teskilat baskanligina torpille gelmis gibi.
  • kendisiyle sezonun 2. yarısı açılan spor toto akhisar stadının açılışında denk gelmiştik. diğer bürokratların aksine çok mütevazi ve güler yüzlü, hatta yazılanların aksine çok da başarılı biridir.
  • sakalını sevmedim.
  • tff çifliğine el koyması, düzenlemesi, hizaya getirmesi, sabah sporu yaptırması, içtimaya dizmesi, intikal yaptırması ve şınav çektirmesi gereken yeni bakanımız.

    tff çifliği ile ilgili olarak;

    - görev yapmadan 10 milyon alan adamlar,

    - evrensel hukuk kuralları hiçe sayılarak kişiye özel çıkartılan ve sonra başka kimseye uygulanmadan kaldırılan (ör: caner erkin) cezalar,

    - ertesi gün maç yapacağı takımın yıldız futbolcusuyla pijama partisi yapıp, inatla istifa etmeyip, rezilliklerine devam eden başkanlar,

    - büyük futbol kulüplerinin habire affedilen vergi borçları (ve bütün bunlara rağmen iflasta olmaları)

    - 2 milyon dolar cari açık kapayan kişilerin milli kahraman ilan edilmesi ama her bir süper lig kulübünün her yıl onlarca milyon cari açığa sebep olmaları,

    - olimpiyat seçmelerinde bile japon başbakanı abe'nin (hiç haketmediğimiz halde) "maç ayarlama(şike)" cümlelerini kullanması ve sorf bu sebepten bile birilerinin sikertilmemesi!!!!

    - uyuşturucu ve alkole gömülmüş taraftar mahalleleri,

    - spk'nın ve pek çok devlet kurumunun görmezden geldiği, 3 büyüklerin borsa arzı ve hisse senedi rezillikleri, (adam kulübün kar etmeyen kısımlarını satabiliyor...şaka değil, araştırın)

    daha yazayım mı? sayın kasapoğlu türkiye'nin en sevilmeyen adamı olmayı göze alıp, gerçekten tff hakkında ihtiyaç duyulan mantıklı düzenlemeleri yapacak mı göreceğiz. eğer bu tip bir ideali varsa da allah yardımcısı olsun.
  • almanya’da belirsiz bir okulda process mühendisi olduğunu, amerika’da altı yıl kaldığını, hem meb hem çsgb’de görevlendirildiğini belirten; kurumda oldukça nadir görülen, cumartesi günü çukurambar’da toplantılar düzenleyen, fetö mensuplarınca örgütün altın neferleri içinde yer aldığı belirtilen ayşe betül kıyıklık kasapoğlu’nun eşi...
  • adam çıkmış boş boş açıklama yapıyor.

    neredeydiniz lucescu ile nal toplarken milli takım, o zaman hiç sesiniz çıkmıyordu.

    başarı varken ortaya çık reklam yap. yenilince ortada olma.

    ne ala memleket ya!
  • etkinlik delisi, kamera mikrofon gördü mü konuşmadan duramayan, konuştukça mıymıy konuşmalara doymayan, kendini gösterme meraklısı, iş yapıyor gibi görünme sevdalısı maksat spor olsun bakanı
  • şu an mecliste bağıra çağıra bir şeyler anlatmaya çalışan bakan. bu bağırma söyle, "şampiyonlar çıkartacağız" derken çakma fatih terim oluyor, sesi çatlıyor filan. bir de muhalefete diss atıyor. yeminle türkiye fırsatlar ülkesi. abd falan diyorlar ama yalan dolan kardeşim. zira bu adam türkiye dışında hiç bir ülkede o konuma gelemezdi.

    edit: bahsettiğim anların videosunu bulursam koyarım. bu arada durup dururken chp sıralarına bagirip çağırıp kavga çıkarttı.
  • her gün bir yerlerden karşımıza çıkarak ''çok çalışıyor'' imajı vermeye çalışan bakan.

    hayatım boyunca hiçbir bakanın bu kadar çok kameralara konuştuğunu görmemiştim. yeter da !
hesabın var mı? giriş yap