• abaza mehmet pasa lakabiyla anilan efsanevi iel tarih hocasi.
  • ytü iktisat öğrencisi. internet canavarı, geleceğin uluslararası ticaret organizatörü, takım elbise giyicisi.
  • anadolu üniversitesi i.i.b.f' nin efsanevi işletme hocası.
  • anafen matematik/geometri hocasi. ruyasini (sehirlerarasi otobuste dijital saate bakarken uyuyakalmis. ruyasinda ucgene inilen dik yamukmus. zor dakikalar sonunda dikmeyi iterek duzeltmeyi basarmis. uyandiginda kan ter icindeymis.) ise her ogrencisine anlatmistir. en basit fonksiyon sorusunu bile cozememekle beraber devamli zekasiyla ovunur. ahmet nuri akay tarafindan neden hala dersanede tutuldugunu anlamis degilim.
  • erciyes üniversitesi'nin eski rektörü. siyasete atılacak diye söylentiler var.
  • sanki cocuklari oss'ye diil de tubitaka hazirliyomus gibi sorular soran,lise son sinifta matematikten bi kere bile 35in ustunde cikaramamama vesile olmus ve sinava 2 hafta kala "ben matematik bile yapamiyoooom" diye ogrencilerin* aglamasina sebep olan *,geometriden eksi net cikarttirabilen ve ossden once konulari yetistirmeyi basaramamis olan,gereksiz eski anafen hocasi...
  • 18-23 yaş arasındaki öğrencilerin ilgilerini "fotoğraflar aracılığıyla siteye ve derslere çekmek" amacıyla sitesinde manken ve fotomodellerin erotik fotoğraflarına yer veren anadolu üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi öğretim üyesi.

    http://hurriyet.com.tr/…dem/4557796.asp?m=1&gid=69#
  • bir de antalya devlet tiyatrosu oyuncusu vardır bu isimde. şöyle de bir özgeçmişi var:

    1966 yılında sivas’ta doğdu. 1988’de g.ü.iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümünden mezun oldu. yüksek lisansa devam etti. ayrıca g.ü.tiyatro kulübünde görev aldı. 1989 yılında hacettepe üniversitesi ankara devlet konservatuarı tiyatro bölümünde öğrenime başladı. 1993 yılında mezun oldu. 1994 yılında cüneyt gökçer’in sahneye koyduğu “midasın kulakları” adlı eserde reji asistanı olarak görev yaptı. oynadığı bazı oyunlar; “fareler ve insanlar, biga 1920, abdülcanbaz, guguk kuşu, bir ceza avukatının anıları, külhanbeyi operası, çok bilen çok yanılır.”

    halen antalya devlet tiyatrosunda görev yapmaktadır.
  • kendisine abaza mehmet pasa lakabini takmasi icin ögrencinin eline gereginden cok malzeme vermis (herhalde eski) iel tarih hocasi...

    basindan söyle bir hikaye gectigi rivayet edilir:

    tm sinifinda binbir güclükle tarih sözlüsü yapmaya calisan hocamiz, bir ara "kes artik kes artik" diyerek sinifi susturma harekatina girismistir. dakikanin bir ondalik kesri icinde muma dönen sinif karsisindaki hakimiyeti bir de konferansla pekistirmenin hic bir zarari olmayacagini düsünerek söze baslamistir:

    - her kaldirdigimda ...

    bundan sonrasini ne tm a sinifi ne de kendisi hatirlamaktadir
hesabın var mı? giriş yap