• bayern münchen'li türk asıllı futbolcu
    budist olduğuna ilişkin haberi çıkmış
  • 2002 dünya kupası'nda milli takımdaki yerini almak istemeyen türk asıllı alman oyuncu. yeni sezon için galatasaray'ın da listesinde olan oyuncu.
  • annesi alman, babası türk olan ama babasıyla arasında kara kediler dolaşan oyuncu.
  • yurdum basınında bir ara "işte o bir türk" vs.. gibi popüler olan, fakat yaptığı açıklamada türklük ile hiçbir bağlantıyı kabul etmeyen futbolcu. zaten ondan sonra pek yazmadılar hakkında..
  • her sene turkiye'ye geliyor dedikodulari cikartilan futbolcu. ancak kendisi "turk degilim, turkiyede oynamak da istemiyorum" diyerek olaya aciklik getirmesine ragmen yinede tiraj kaygisi tasiyan gazetelerce kullanilmaktadir. ancak her basarisindan sonra "iste turkun gucu" seklinde haberlerine rastlariz.
    (bkz: fotomac transfer haberleri)
  • bundan alti yedi sene önce, medyamiz bu adami "avrupayi sarsan türk" formatinda o kadar bağrina basmişti ki, neredeyse yüz türk büyüğü listesinde girecekti...
  • bir futbol spikerinin, adını "mehmet sukuul" şeklinde telaffuz etmişliği olan futbolcu.
  • bayern in bu sene kazandigi sampiyonluk ile almanya da en cok sampiyonluk yasayan futbolcusudur.
  • lammbockda adindan pek soz edilen futbolcu.
  • 16.10.1970 dogumlu olan mehmet shcoll,. bayernlilerin sevgilisidir, biricigidir.

    taraftari olsun, yoneticisi olsun pek bir severler kendisini. özellikle bugünlerde ballack'in para yüzünden bir baska takimi secmesinden sonra sürekli örnek gösterilir; gercek bayern'li mehemt scholl gibi olmalidir. zira hatirlayanlar bilir , en iyi döneminde cok iyi teklifler almasina ragmen sürekli bayern'i tercih etmisti. futbol hayatini da bir aksilik olmazsa eger burada sona erdirecektir. ayni sekilde sakat olmasina ragmen son dönemlerinde sürekli bayern tarafindan sözlesme teklif edilmis, karsilikli bir iyi niyet ile bugünlere gelinmistir.

    bu sezon son dakikalarda oyuna girerek takimi sürekli kurtarmasinin ardindan -özellikle fenerbahceli alex gibi muazzam frikik ve korner kullanmasi ile- alman milli takimina alinmasi gündeme gelmis, klinsmann son anda kadro degisikligi yapmayacagini aciklasa da teknik olarak düsük seviyede olan alman milli takimina kurtarici olarak mehmet scholl'un kadroya girmesi basin ve bayernliler tarafindan destek görmüs bir fikir olmustur.

    milli takimda olusacak herhangi bir sakatlik durumunda kadroya girecek ilk isimdir alman milli takiminda.

    edit: bayern münih'de toplam 8 sampiyonluk yasamistir.-rekor-
hesabın var mı? giriş yap