• pazar gunleri tgrt de bir soylesi programi sunarak son derece renksiz ve gereksiz konuklari agirlamaktadir.
  • konuşmasıyla beni gıcık eden, bir türlü iki kelimeyi bir araya getiremeyen insan. ama allah var, tgrt haber tvnin başarısındaki payı asla yadsınamaz.
  • avrupa toplulukları adalet divanı'nda (atad) türk vatandaşlarının ab üyelerine hizmet almak veya hizmet sunmak amacıyla vizesiz giriş yapabilmesine olanak sağlayan soysal davası'nın davacısı türk tır şoförü. on numara tonton bir amcadır.
  • sgv freiberg takımında forma giyen 1995 doğumlu savunma oyuncusu.
  • geçtiğimiz günlerde, tgrt haber genel yayın yönetmenliği görevine yeniden atanarak haber konusu olmuştur. gün itibarıyla görevinden yeniden alındığı iddia ediliyor. gariptir, sadece 15 gün sürdü.
  • kabr-i saadet'te peygamber efendimizin yanında sadece hz. ebubekir ve hz. ömer'in olmasını gizli bir mesaj olarak gören şahıs. bu durum aslında gizli bir mesaj değil. hz. peygamber'in yanına defnedilme hususunda yaşanabilecek tartışmaların önlenmesi için alınmış bir önlem.

    ***
    kabr-i saadet'e ilişkin kısa bir bilgi:
    hazret-i peygamber (s.a.s), hazret-i ayşe'ye (r.anha) ait odalarında vefat etmiş ve aynı yere defnedilmişti. daha sonra hazret-i ebû bekir (r.a) ve hazret-i ömer (r.a) da buraya defnedildiler. hazret-i hasan (r.a) medine'de vefat ettiği zaman vasiyeti üzere kardeşi hazret-i hüseyin (r.a) tarafından ilk önce hücre-i saadet'e götürüldü. hazret-i hasan'ın buraya defnedileceğini sanan bazı kimseler itiraz ettiler. büyüyen tartışmalar, araya girenler tarafından yatıştırıldı ve cenaze baki kabristanı'na götürüldü. bir daha böyle hadiseler yaşanmaması için de hücre-i saadet'in kapısı örülerek tamamen kapatıldı. ömer bin abdülaziz tarafından bu odanın etrafına kâbe'ye benzememesi için beşgen şeklinde bir oda daha yapıldı ve ona da kapı yeri bırakılmadı. daha sonra perde ile örtülen bu odanın dışı parmaklık ile çevrildi.
    http://www.3dmekanlar.com/tr/mescid-i-nebevi.html

    ***

    mehmet soysal'ın ilgili köşe yazısı:
    "2007 yılında ilk defa hacca gittiğimde fark etmiştim... sevgili peygamber efendimizin huzuruna vardığımda anlamıştım... yanında sadece hazreti ebubekir ve hazreti ömer vardı... biri sadakatin biri de adaletin sembolüydü! ve büyük bir mesaj gizliydi... deniliyordu ki adeta bizlere; size önce sadık, sonra adil bir dost lazım! gerisi başka bir hikayedir..."
    http://www.gazetevatan.com/…yazar-yazisi-gecit-yok/
  • tgrt geçmişi ile hurriyet gazetesinin ne hale geleceği çok açıktır. doğan grubu sattığı an ben de hurriyet almayı bırakmıştım zaten.
  • 1983'te türkiye gazetesi'nde başlayıp, 1992'de tgrt'ye geçip, 2010'a kadar ihlas medya grubunu yönetmiş. 2 senedir de demirören medya grubunun başındaydı , son satınalmayla beraber doğan medya grubunda vuslat doğan sabancı'dan boşalan koltuğa da geçti dün itibariyle.

    bir profil düşününki, hem ihlas grubunun hem demirören'in has adamı.

    (bkz: anlatmaya gerek yok görüyorsunuz)

    zaten ölmüş gömeni yoktu medyanın, geçmiş olsun
  • demirören medya grubu icra kurulu başkanı olan kişi.

    an itibariyle erdoğan ''aldatıldık'' demesine rağmen, ''efendim olamaz, siz aldatılmadınız, sizden öncekileri aldattılar'' diyen kişi...

    cnn türk'ün düştüğü bu hal utanç verici.
  • benim bir sonraki cumhurbaşkanı adayım kendisidir.
    adam hem soruyor, hem cevaplıyor. muazzam bir adam.
hesabın var mı? giriş yap