• emekli yargıtay başkanı.1934 d.lu. kalp krizi sonucu bugün vefat etmiştir.
  • babasının oğlu.tanıdığım,gördüğüm en iyi baba ama kendi babasından sonra.babasından aldığı mirası gururla taşıyan gerçek bir gaziantepsporlu. kırmızıyla siyaha olan aşkını ise her hafta yazarak anlatıyor.bana da saygıyla takip etmek düşüyor.

    http://www.hurriyet.com.tr/…raftarlar/mehmet-uygun/
  • ülkemizde az sayıda bulunan özgün tarza sahip sanatçılardan.

    https://eksiup.com/e2ef52bcd115
    https://eksiup.com/9cbeb1a71310

    bir tür hayvan ansiklopedisi olarak nitelendirdiği, yeni projesinin ön örnekleri olan küçük boyutlu resimlerini 21 mart - 27 nisan arasında bozlu art project mongeri binasında görebilirsiniz.

    1964 yılında elazığ’da doğan sanatçı, 1989 yılında marmara üniversitesi, güzel sanatlar fakültesi, resim bölümü’nden mezun oldu. aynı üniversitede, sosyal bilimler enstitüsü resim ana sanat dalı’nda yüksek lisans yaptı. 1991–1993 yılları arasında anadolu üniversitesi güzel sanatlar fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1993–1994 yıllarında new york’ta çalışmalarına devam etti ve burada çeşitli sergilere katıldı. 1995–2004 arasında marmara üniversitesi, güzel sanatlar fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak çalıştı ve aynı üniversitenin sosyal bilimler enstitüsü’nde sanat uzmanlığını geliştirdi.
  • trt2'de yayınlanan "yeryüzleri" programı ile tanıdığım, son derece ilgi çekici çalışmaları olan türk sürrealist ressam.
hesabın var mı? giriş yap