• a. ankaragucu, trabzonspor ve sekerspor formalarını giymiş, bu sezon sivasspor ortasahasında mücadele veren futbolcu.

    b. bu yıl nisan - mayıs ayları boyunca grand courda devam etmekte olan galatasaray lisesi devrelerarası futbol turnuvasında 4 maçta 15 gol ile gol krallığında açık ara önde giden futbolcu, 121 devresinden.

    bu iki şahsın aynı kişi olduğu ve alc kripton'ın esbpl 2002 2003 sezonunda tüm kuralları hiçe sayarak profesyonel lisanslı bu futbolcuyu 4 mayıs 2003 pazar günü oynattığı iddialar arasında.

    (bkz: başarıya giden her yol mübahtır)
    (bkz: şaka gibi)
  • chp kastamonu milletvekili ve taşköprü sarımsağının yılmaz savunucusu... mecliste pazarcılık yapan ilk milletvekilidir kendileri kürsüden sarımsak sarımsak diye bağırmıştır... orijinal kişilik... tunceli milletvekili kamer gençten icazet alıp bayrağı devralmıştır... (bkz: boynuz kulağı geçer)
  • kendimi bildim bileli istanbul ticaret odası ba$kanı olan $ahıs. ayrıca fi tarihinde bir adet senator marka dolmakalem hediye etttiğim ki$i.
  • yaptigimiz roportaj boyunca istanbul'un $ehir di$indan gelenler tarafindan i$gal edildigini, onlarin aslinda yapilacak daha guzel mekanlara yerle$tirilmesi gerektigini anlatan; tam o sirada alt gecit yerine yolun ortasindan kar$iya gecmeye cali$an bir kadina ve cocuguna kalaylama operasyonuna giri$en $u anki ito ba$kani.
    kendisi formula1'i getirirken hic $ans faktörü de devreye girdi mi şeklindeki sorumuz üzerine celallenerek bize hiçbir şeyin tesadüf olmadığı ve kendisine olanak verirlerse onumuzdeki olimpiyatlari istanbul'da yapabileceği konusunda gayet ikna edici(!) bir konusma yapmi$tir.
  • ayrica bir baskamehmet yildirim da mehmet ali ağca’nın cezaevinden kaçırılmasında adı geçen kisidir...
    (bkz: #9003560)
  • aziz yıldırım'ın (belki de bir kaç sürpriz kasetle) başkanlığı bırakmak zorunda kalmasından sonra fenerbahçe başkanı olacak eski ito başkanı.

    *
  • (bkz: #9589460)
  • canı sıkıldıkça sallayan, hatta sallamada çığır açan bir ticaret erbabı, millete bulaşma uzmanı, 1944 rize doğumlu, aileden adalet partisi geleneğine bağlı mümtaz ötesi şahsiyet.
    fenerbahce başkanlığına aday olduğunda "1 milyar dolarlık kaynak yaratacağım" dedi iyi salladı.
    deniz akkaya'ya fiyat biçip mahkeme tarafından suçlu bulundu ama uslanmadı.
    en son ali müfit gürtuna için "bir köşeye 1 milyar dolar atmıştır" dedi, yine ortalığı karıştırdı.
    konuşmadan duramıyor, coştukça coşuyor. ne de olsa süleyman demirel akımından besleniyor.
  • istanbul barosu'na kayıtlı avukat. istanbul ticaret üniversitesi'nin üsküdar'daki binasına bakar bürosu, bir de kocaman tabelası vardır. bir vakitler, adaşı ito başkanı iken, üniversitedekiler arasında çeşitli esprilere konu olmuştur bu tesadüf.

    (bkz: big brother is watching you)
  • 1956 balıkesir doğumlu cerrahpaşa tıp mezunu aşmış anatomist.hafif egoist olsa da iyi adamdır,tam bir bilim adamıdır kendileri
hesabın var mı? giriş yap