• meizu'nun üzerinde çalıştığı, tasarımları internete düşmüş telefon.

    çentikli ekranlardan sonra yeni moda haline geleceği tahmin edilen "delikli ekran" örneklerinin en başarılısı bana göre.

    samsung'un üzerinde çalıştığı infinity-o tasarımının daha gelişmişi diyebiliriz, delik ekranın en sol üst köşesine minnacık bir biçimde yerleştirilmiş, bildirim panelindeki bir simge gibi duruyor.

    kaynak ve fotoğraf

    şahsi yorumum, genelde çinli markaların konsept tasarım fotoğraflarıyla orijinalleri arasında çok fark oluyor. hatta xiaomi'nin web sitesinde kullandığı görsellere bakarsanız orijinaliyle alakası yok. bu yüzden telefonu fiziksel olarak görmeden bir şey demek çok zor.
  • lansmanı nisan ayında yapılacak telefondur.
    20 şubat 2019 tarihinde meizu ceosu tarafından teknik özellikleri açıklandı.

    6.2 inçlik bir super amoled bir ekrana sahip olacak. bu ekran 19.5:9 en boy oranına sahip olurken, dayanıklılık konusunda corning gorilla glass 6 teknolojisini kullanacak.(şirket daha önceki meizu 16, 16th modellerinin gorilla glass kullandığına dair bir açıklama yapmamıştı.)
    ıslemcide gücünü snapdragon 855 yonga seti verecek. cihazın arka tarafında bulunan ana kameranın 48 mp çözünürlüğünde sony ımx586 oıs kamera sensörüne sahip olacağı paylaşılmış. nfc olacağı belirtilmiş. bataryası 3600 mah olacakmış. sabırla bekliyoruz
  • çentiksiz ve samsungun başlattığı ve çentikten daha çok göze batan s10 larını gördükten sonra,gayet güzel bir ekran kasa oranı olan sade şık bir telefon olmuş hemde sd855 li.
  • çıkış fiyatlari çin için

    6/128=475 dolar
    8/128=520 dolar
    8/256=594 dolar

    olan telefondur. türkiye ye gelmesi 1 2 ayı bulacaktır deniyor.
  • şimdiye dek gördüğüm en güzel ve en estetik notchless tasarıma sahip amiral gemisi. samsung'un notch denen çirkinlikten kurtulmak için ortaya attığı hole punch ekranlı yeni telefonlarında bile yaklaşık olarak bu cihazdaki kadar çerçeve* var.
    hangisi daha estetik duruyor siz karar verin.
    işin ironik kısmı $450 gibi bir fiyata piyasaya sürüldü.
hesabın var mı? giriş yap