• scary spice olarak anilan kisi..
  • eski spice girls üyesi, şimdilerde tek başına olan zenci kadın popçu.dünyadaki en güzel kadın şarkıcıdır kendileri.
    ne kadar güzel söylediği tartışılsa bile fiziki güzelliği su götürmez.
  • eski spice girls kızı, namı diğer melanie b.

    şimdilerde bebeğinin babasının eddie murphy olduğunu iddia ederek gündemde.
  • daha önceleri kadınlarla da ilişkileri olduğunu itiraf eden, hattâ spice girls zamanlarında bunlardan birinin geri halliwell olduğu söylenegelen kadın.

    http://www.huffingtonpost.com/…pmg00000046&ir=women
  • america's got talent yarışmasında jüri üyeliği yaparken prizdeki fişi çekip telefonun şarjını takması sonucu oylama butonlarını iptal etmiş kişi.
  • kanımca baharatların en abartılısı bu kadın.

    bir kere feci ilgi manyağı. sürekli bir kocaman gülmeler, ben çok enerjiğim laaan havaları falan. nasıl anlatsam, böyle sürekli bir ilgiyi üzerine çekme çabasında ve aman aman biri olmamasına karşın feci ego sâhibi biri gibi gelmiştir bana oldum olası. spice girls zamanında geri halliwell ile sürekli didişmesi sonucunda kadına grubu terk ettiren de buydu. ilk albümü hot çıktığında blue jean'e röportaj verip kendisine soru soran ayhan abayhan'ın habire sözünü kesmişti. net hatırlıyorum, "beni merak edenler albümümü alıp hakkımda bilgi sâhibi olabilirler." demişti bir de. bu arada geri'nin otobiyografisi hayvanlar gibi satıyor, single'ları ardı ardına ingiltere listelerinde 1 numaraya çıkıyordu. melanie c kezâ öyleydi, northern star gibi bir albümden zâten aksi beklenmezdi. bu ablamızı ise sikleyen yoktu. missy elliott'lı bir 1 numara single (bkz: i want you back) dışında aman aman bir başarısı olmadığı gibi satışı 1000'i bile bulmayan bir ikinci albüm çıkardı bir de. sorsan bugün i want you back'i bile sıkı '90'lar ve spice girls hayranları dışında hatırlayan çıkmaz. emma* tatlılığı ve alçakgönüllülüğü ile açıklarını kapatırken ve free me gibi bir başyapıta imzâ atarken, victoria beckham zâten çoktan kendi imparatoriçeliğini kurmuşken bu kadın jüri üyeliği ve çocuk velâyet dâvâları dışında hiçbir halt yapamadı. arada medyaya verdiği spice girls ve biseksüellik demeçlerini de ipleyen olmadı. kısacası tam bir bir halt olamadığı halde sürekli ortalara atılan insan modeli.

    taş gibidir orası ayrı.

    aaralyn o'neil'e hayır demesi ise yaptığı en doğru harekettir bence. allasen sırf çocuk diye rockçı serpil'den zerre farkı olmayan bir gürültüye neden evet desin kadın?
  • you tube'da hangi yarışma/eğlence programını açsam her birinde juri üyeliği yapmış eski spice girls üyesi. 2012 açıyorum uk x factor'de karşıma çıkıyor, 2014 the voice aust. açıyorum keza yine orada, çocukların olduğu program. americas got talent'ta zaten devam ediyor. ülke ülke jürilik yapmaya geziyor.
  • tas gibidir hatta nazarimda heidi klum'u gommustur...
    amma velakin america got talent'ta judge olmus gidiyorsun mel b...
    tassing tas...
  • milf olmuş bir ablamız. ailecek severek izliyoruz.
  • xbox aracılığıyla evde ağzımıza sıçmakta olan kişi.

    xboxta bulunan bir kinect oyunu olan get fit with mel b'de eşimle birlikte kendimize bir egzersiz programı hazırladık. her akşam yarım saat bu hatun bizim ağzımıza sıçıyor. biz mi çok ham ve yaşlıyız bu hatun mu çok abanıyor bilemedim. bir de beğenmiyor hareketleri yapışımızı haspam.
hesabın var mı? giriş yap