• nouvelle vague'ın ilk ve ikinci albümünde yer alan solistlerdendir. paris'te gündüzleri bir grafik tasarım atölyesinde çalışırken geceleri çeşitli kulüplerde solistlik yapareken kendini nouvelle vague projesi içinde bulmuş. nouvelle vague'ın yanısıra villeneuve grubunun da üyesidir.

    http://profile.myspace.com/…ofile&friendid=54651723
  • nouvelle vague bünyesinde ever fallen in love'ı da söyleyen yine bu hatun kişidir bildiğim kadarıyla, iyi ki de söylemiştir, yok böyle bir ses. -sanırım aşık oluyorum-

    ayrıca myspace'deki 2 şarkısı (la cigarette ve peut-être pas) da ayrıca dinlemeye değerdir.

    "donne-moi une cigarette
    je la garderai près de moi
    (...)
    je la fumerai peut-être
    quand j’aurais trop le mal de toi"
    üzmeyin lan mélanie'mi...
    -anne ben aşık oldum-
  • özellikle , fransızca söylediği şarkılarda beni benden alan müthiş vokalist. ignore moi adlı şarkısının akustik versiyonu sayılabilecek olan şu çekimde de ; ( http://www.youtube.com/watch?v=2wicvdvqzzm ) kendisine hayran olunabilir. keşke tüm dişiler fransızca söylese şarkılarını dedirtir içten içe. bu kadar mı yakışır. bende de hiç fransız fetişi filan yoktur ama bu hatun feci vurdu beni. melanie benimle evlen desem ... bi ihtimal , ilgilenir mi, bakar mı, duyar mı, benimle evlenir mi , fransız - türk diplomatik ilişkileri için olumlu gelişmeler yaşatır mı , yaşattırır mı, mini mini fransız-türk kırması çocuklarımız olur mu? (bkz: erkeklerin aslında demek istedikleri)
  • bu hanım abla mercury diye bir şarkı söylemiş. tüketti beni. buram buram hüzne itti.
  • adında "acı" kelimesi geçen bir kadın vokalden bahsediyoruz! hakkını sonuna kadar veriyormuş bunu anlamış bulunduk ilk solo albümü my name'i dinledikten sonra. sanırım nina persson sonrası yeni aşkımı buldum. isobel campbell yerine mark lanegan abimizle de çok süper bi ikili oluşturabileceklerine eminim.
  • isminde kimisine göre acı *, kimisine göre de ekmek * * sözü gecen kadin, sanatçı, nouvelle vague'ın gülü ya resmen.

    (bkz: ignore moi)
    (bkz: bye bye manchester)
    (bkz: bruises)

    yeniden fransizca askimi canlandıran kadin ayrica, su gibi sesi ya, hele akustik olan parcalari dinlenesi.
  • (bkz: #53907324)
  • kadife gibi sesi var bye bye manchester şarkısıyla tanıştım. mükemmel alıp götürüyor
  • güzel şarkıları olan güzel sesli fransız şarkıcı. fransız olduğu için soyadının ekmek anlamına gelen pain olduğunu düşünüyorum. okunuş olarak da "melani pa" diye okunuyordur o halde.

    o değil de ignore moi çok güzel bir şarkı!
  • duyguyu karşıya harika geçiren bir sesi var. özellikle melankolik şarkılarda daha da belirgin oluyor bu durum. insanın böyle bütün savunmasını aşıp da direkt kalbinin içine gidiyor, hafif bir sarhoşlukla saatlerce dinletiyor. gerçekten o saf sesini saatlerce övebilirim ama yetmez. ayrıca kendisinin sesi gibi saf bir güzelliği de var. bütün bunlara rağmen bu kadar az bilinmesi ise bilenlerin şansı.
hesabın var mı? giriş yap