melek mosso
-
(bkz: fosso nejdat)
-
2022 gençler masa tenisi şampiyonası'nın ikinci turunda güçlü rakibi mima ito'ya yenilerek turnuvaya erken veda eden devşirme sporcumuz.
-
derya köroğlu'nun karanfil'ini, yeni türkü'nün kurucusu ve 45 yıllık dev solistinin eşliğinde yorumlamış.
https://youtu.be/bdrl85o7v7k -
tip kayseri, ses boston massachusetts…
-
yaklaşık 1 hafta önce bursa'da konserine gittim ve arkadaşlar yok böyle bir ses. kadının back vokale hiç ihtiyacı yok aşırı güçlü bir sesi var. kendisi de aşırı tatlı biri.
erkek terörüyle öldürülen kadınlar için her konserimde tekrar tekrar seslendireceğim dediği türküyü o kadar içten söyledi ki orada ağlayacaktım. söylediği cümleyi buraya yazmak istiyorum hatırladığım kadarıyla şöyle bir şeydi:
“erkekler bizim bu davamızda (erkek terörü) sizleri de meydanlarda görmek istiyoruz. kadınlar olarak kimsenin bizim önümüzde durmasına ihtiyacımız yok, yanımızda durun yeter.”
kendisine buradan en içten teşekkürlerimi sunuyorum. -
sıcacık bi hatun, yerli ariana grande.
-
varoş kezbanlar kendisini pek sever. bi de gider canlı dinlerler. vasat.
bir diğeri için (bkz: zeynep bastık) -
hep güler yüzlü hayata pozitiflik saçma havasında geliyor bana ve ben böle insanları çok sevmem. seside öle çok dinlenesi değil bence. youtube dan aratıp özellikle dinlemem ama tvde çıkınca değiştirme çabasına da girmem o şarkıcılardan.
-
akp'nin çöle dönüştürdüğü kültür ortamında, sosyal medya sayesinde yer bulabilen varoş şarkıcı.
-
radyoda ki eziyettir kendileri
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap