• ürün/hizmet : damperli yatak

    marka ya da pazarlama ismi : sleep n' dump (ingilizce olsun ki uluslararası pazarlarda da yer bulsun)

    ürün ve hizmetin kısa tanıtımı:

    telefon alarmı sana yetmiyor mu? hep ertele tuşuna basarak 1 - 2 saat daha yatakta kalanlardan mısın? annenin sesi kaynana zırıltısı gibi mi geliyor? eşin ya da partnerin de mi senin gibi baykuş tipi uyku alışkanlığından mı müzdarip? ertesi gün çok ama çok önemli işi olmana rağmen zamanında kalkamıyor musun? belli ki konvansiyonel yatak sana yetmiyor.

    voila! her yatağa uygulanabilir dy-2000 hizmetinde. din, dil, ırk, mezhep, yaş fark etmeksizin tüm insanlığın vaktinde kalkamama sorununu ortadan kaldıran, sorunu kökünden çözen büyülü bir ürün. kurdun mu dy-2000'i saat 6:30'a. tam saatinde bir daha akşama kadar inmemek üzere devrede. fabrika ayarlarına dönmek yok. sadece şirket yetkililerine internet üzerinden mesajla bazı günler değiştirilebilir. kalkış hızı ayarlanabilir. ister mancınık mode on da kullan pattı diye fırlatsın atsın kapının eşiğine kadar istersen ayarla yaş yetmiş mode on a usul usul kalksın belli bir süre zarfıda.

    aptalca ama satış yapan amerikan vari ya da son derece alaturka bir tanıtım reklamı, aradaki vtrlerde üzgün kaslı'nın olduğu. biraz balderesi balları biraz ab shaper reklamı arasında bir iki sene satıp kaymağını yedikten sonra dağıt abi piyasaya, sokağa düşsün mal. mahalle esnafından, koçtaşa kadar satılsın her yerde. türk milletinin ağzından, burnundan gelsin damperli yatağımız. emeklisi, dulu, yetimi hepsi alsın, kullansın.

    protipi, faydalı model, patent, know-how, her türlü yasal hakları ve tüm çizimleri tamam. geri kalan seri üretim ve etkin dağıtım kanalları.

    her şeyi hazır bir angel investor eksik. angel investor derken victoria's secret angels da olur. çokta güzel olur. zamanla saldıray durgun bağlamazsak tabi.

    talep edilen miktar: 1 milyon dolar nakit (alınan paranın ürüne yatırılma oranına göre miktarda değişim olabilir)
    ya da : 1 milyon dolar borç + adriana lima (çalışır, kazanır, tek başıma ürünü piyasaya tutturur verilen parayı geri öderim. cirodan yüzde 1 razıyım)

    motto : "kalkmayanı kaldırırlar"
  • (bkz: good luck)
  • komedi filmi senaryom ve komedi dizim için para koyacak melek yatırımcı arıyorum.

    sözlük dışı: suleymanberchacil@hotmail.com
  • herhangi bir amacım yok. fakirim, bana yapılan yatırım büyük ihtimalle batar; melek yatırımcı arıyorum.
  • daha önce görmediğim insanlar için verilen ilanlar. iş ağına da yazdım buraya da yazmak isterim. konu aşağıdaki gibidir.

    merhaba. daha önce bir çok arkadaşla tanışıp iş yapma fırsatı bulduğum harika oluşum. doğru yer olduğuna emin değilim ancak işe yaramasa da ben yazmış olayım.

    elimizde bitmiş, şu an incelenebilecek durumda (online inceleyebilirsiniz) bir proje var. sağlık sektörünü ilgilendiren bir proje.

    elimizdekiler
    - mart ayında açılmış bir a.ş
    - bitmiş proje
    - 4 yazılım mühendisi (ikisi yapay zeka yüksek lisanslı)
    - 1 kategori direktörü
    - 1 analist
    - 1 ceo
    -1 co-founder
    - aylık 2500,-tl reklam bütçesi (bunu istesek en fazla 10.000,- tl ya çıkarabiliriz ama her ay bu bütçeyi ayırmamız zor. 2500 sorun değil her ay verebiliyoruz.

    yukarıdakilerle yapabileceğimizi şu ana kadar yaptık. ama bu noktadan sonra ciddi yatırımcıya ihtiyacımız var. sadece parası olması yetmiyor. aşağıdaki özelliklere de sahip olması kesinlikle olmazsa olmazımız..

    - siyasetle, devlet ihaleleriyle işi gücü olmaması
    - müteahhit kafalı olmaması
    - alkol alıyor olması (şart değil ama en azından sosyal içiciyse tamamdır)
    - en önemlisi de vizyon sahibi olması.

    proje doğal olarak dijital bir projedir. konuya ilgi duyanlar lütfen yazsın.
    bir de 5 milyon üstü bir yatırım şansınız yoksa birbirimizin zamanını almayalım.

    teşekkürler.
  • aslında güzel başlık ama acaba gerçekten ekşide yurtdışındaki gibi melek yatırımcı mevcut mudur diye düşündüren başlıktır.
  • hiç projem yok, bana proje fikri verecek melek arıyorum.
hesabın var mı? giriş yap