• bu kitap, hayati dort ayak ustune duserek yasayan bir yupinin orta yas bunalimi anlatmakta ve para icersinde yuzerken bir sorun bulamayip tum yasam tarzini sozde hedonizmi parmaklayan markalara endeksleyip sonrada icindeki bosluklari kimi orta yas erkegi gibi fazladan kadin dolleme ozlemi ve beceriksizligini kadinlara duydugu tepkilerle doldurusunun hikayesini anlatmaktadir.
  • anlatılan abartılı lüks hayat tarzıyla "türkiye'de böyle hayatlar yaşanıyor mu?" diye düşündürten kitap. "aldatma" hadisesinin erkek boyutuna bakılmış, orta yaş bunalımları betimlenmiş. ayrıca paranın nelere kadir olduğu da kitaptan alınan derslerden.
  • anlamca devriklik taşıyan bir tümce. ne oluyo yani? melekler ilerde erkek mi oluyolar?

    şöyle olsa daha iyi olurdu;
    melekler erkektir, ya da melek dediğin erkek olur, hatta belki erkek adam melek olur.dahası da var; erkekten melek olur, her erkek bir melek, melekse erkektir, meleğin erkeği makbuldür.. vs. vs.

    (bkz: erkekler malak olur)
    (bkz: malaklar erkek olur)
  • "ne çok seviyor kadınlar güldürülmeyi, zavallıcıklar"

    belki de basitçe; "bu hayat sizin, kimse sizin mutluluğunuzu bozmasın, gidin keyfinize bakın, hey hey" şeklinde açıklanabilir bu kitap, evet okuyunca insan mutlu oluyor ama kitabın karton kapağıyla sabah sevgilinizin ayağını gıdıklamak da mutluluk verici olurdu.
  • tam türk mitolojisine göre..böyle bıyıklı,kıllı,iri yarı amcalar.
  • doğru bir önermedir, almancada der, ispanyolcada el'dir melek, erildir. ve rafael'in melekleri erkektir.

    kitapsa, harold pinter'ın "aldatma"sının aksine, nasıl bir hafiflik ve zerafet içinde anlatmaktadır aldatma meselesini, tüy gibi. hastane kapısında on beş yıllık karısına siktir git der ama murat bile olsa insan, evet o da var. hemen okunan bir metin, akıp gidiyor, güzel. pek bir şey kalmıyor ama geriye, türkçe sözlü hafif roman işte.
  • son derece sisirilmis,bos,kof edebi niteligi olmadigina inandigim eser.
  • başladım, bulaştım bari bitireyim şeklinde okumayı sürdürmekte olduğum kitap.(başladığım kitapları yarım bırakamama gibi gereksiz bi takıntım var ) çok sıradan bir konu. iyi ki para verip almadım dedirten bi kitap. hiç sevmedim hiç...
hesabın var mı? giriş yap