• oyunculuğa kampuste gördüğü bir ilanla başlayan, şimdilerde venedik film festivali'nde kırmızı halının üzerinde görülebilen insan. semih kaplanoglu'nun yumurta - sut - bal üçlemesinin ikinci filmi olan sütte basak koklukaya ile oynamıştır. boğaziçi üniversitesi'nde işletme okur. şanslıdır vesselam.
  • 3 4 sene öncesine kadar melih bulaşıkları da yıkasan artık, şimdi ise venedik'te kırmızı halılarda şipşaklar gözümü alıyor kesin artık insanı.

    iyi kalpli, zeki bir çocuk melih, şimdi internette filmle ilgili videoları gördüm gözleri parlıyordu. umarım mutluluğu da, eğer o da istiyorsa sinema kariyeri de devam eder. şahsen filmi heyecanla izlemeyi bekliyorum.
  • normalde fiziksel olarak bi benzerlikleri olmamasına rağmen fragmanlarda görüldüğü kadarıyla canlandırdığı yusuf karakteri nejat işler'in yusuf'una müthiş benzemektedir. üstelik kendisi çekimler bitmeden yumurta'yı izlememiş. bu da karakteri yorumlayış açısından nejat işler gibi bi oyuncuya yakın bi düzeyde olduğunu gösteriyor. filmi izledikten sonra daha çok şey yazmak mümkün.

    izledikten sonra gelen edit: gerçekten de nejat işler'in yusuf'uyla melih selçuk'un yusuf'u aynı yusuf. *** bunun dışında filmdeki performansı da gayet iyiydi genç oyuncunun. özellikle minimalist oyunculuk konusunda çok şey vaadediyor ilerisi için.
  • çok yakışklı olan , mardin doğumlu , dün de trt 6 'de rojiname de izleyip ayılıp bayıldığım oyuncu.başarılı olduğundan hiç şüphem yok.filme de gitmedim ama böyle biri başarısız olamaz kanımca.
  • aynı lisede yatılı olarak üç yılımı geçirdiğim zeki ama çalışmayı pek sevmeyen, süt filminin başrol oyuncularından birtanesi. umarım en kısa zamanda uzatmaları oynadığı üniversiteyi bitirir ve oyunculuk kariyerinden çok istediğini düşündüğüm yönetmenlik mesleğine adım atar biran önce.
  • sütte döktüren genç adam. bu kadar mı az bu kadar mı sade ama etkili oynanır. helal diyerek yeni film projelerini bekliyoruz ailecek.
  • tomris giritlioğlu'nun yeni dizisi kasaba**'da oynamakta şu sıralar.
  • 42. siyad ödüllerinde ahmet uluçay umut ödülü'nü almış süt filmi ile.
  • yusuf üçlemesinin birinci filminden sonra bugün sütü de izledim. başrolde kendisini ilk gördüğümde -ne alaka nejat işler'le, bu adam kara ki- diye yorum yaptım ama filmi izleyince, olmuş bu, dedim. meğer dizi filan da çekiyormuş. keşke yapmasa demedim değil. kendi de farkında bunun biraz sanırım ki şunu demiş :
    http://twitter.com/…selcuk/status/36055670109245440
hesabın var mı? giriş yap