• tokyo mukimi. çiçeği burnunda youtuber. narin ses. şu an için 1177 abone ve 13 video var kanalda. ah bi de yaka mikrofonu alsa. sesin duyulmuyor bacım!

    https://www.youtube.com/…l/ucrdnotvgc-lmgmeepmn_enw
  • sesi gibi şirin videoları var. nedendir bilinmez japonya'da yaşam merak ediliyor. dolayısıyla melike hanımın videoları ilaç gibi gelecektir. ayrıca ilk izlediğimde 18 yaşında öğrenci sanmıştım kendisini, o ayrı mevzu.
  • yeni bir “japonya’ya geldim o zaman neden video çekmiyorum” vakası.

    isteyen istediğini çeksin. herkesin hayatına kimse karışamaz tabii. ama arkadaşlara reklam yaptırıp takipçi çekeceğine işşokenmei video çekmelisin “bacım”
  • (bkz: gap) yazılı tişört giydiği bir videosuna denk geldikten sonra 'bu iş olmuş, yürür gider bundan sonra kimse tutamaz kendisini' dedim.

    niyeyse önünde gap yazan tişörtleri giyenler hayatta bir tık daha başarılı oluyorlar.

    ek olarak: yaka mikrofonu tavsiyesi önemli. ses çok cılız geliyor.
  • bilgilendirici bir youtube kanalı var. gayet başarılı.
  • japonyaya gidecek olan ama bu ülkedeki yaşayış hakkında çok az bilgisi olan insanlara birinci ağızdan deneyimlerini aktaran, bilgilerindirici videolar çeken kişi. "japon çöpü" ve "japon birmilyoncu" dükkanlarını anlattığı videolar gayet eğlenceli.

    melike uysal

    bilgiyi, direkt içinde yaşayan insanlardan almak önemli.

    not: benden önce başlığını açmışlar ablanın, ama youtube kanalının ismi sadece melike uysal. linkteki video ise 9 saat önce yüklendi.
  • enerjisi yüksek, daima pozitif bir hanımefendi.
    kısa sürede japonca konuşmayı (sanırım okumayı da ) çözdü.
    japonya'dan önce lozan'da yaşamış ve biraz da fransızca biliyor. kendini geliştirmeyi seven ve kanalından neşe saçan bir youtuber.
    not: sesini mutlaka duymalısınız! yok böyle bir ses sevgili arkadaşlar :) çooook tatlı
  • bir öğretmen ,bir anne.pozitif,güleryüzlü,enerjik ,doğasever kişilik.yeni youtuber.son olarak tabiki fenerbahçeli ;)
  • severek takip ediyoruz melike hanım son video dan anladığım kadarıyla burayı da takip ediyorsunuz, sizden ricam birazda japonya nın olumsuz yanlarından bahsetmeniz, vardır mutlaka.
  • japonya’ya taşınma isteği uyandıran inanılmaz güzel enerjili ve kibar mı kibar youtuber. öyle güzel bir bakışaçısıyla anlatıyor ki çölde olsa gidip yaşayası geliyor insanın. aynı zamanda da sayesinde japonya hakkında gerek günlük yaşam gerek kültürel anlamda çok fazla şey öğrendim. böyle öğretici kanalların daha da fazlalaşması gerektiğini düşünüyorum. melike hanımın emeklerine sağlık, aynı yoldan devam etmesini diliyorum.
hesabın var mı? giriş yap