• memeler ile dalga geçen biri değilim. küçük olur, büyük olur, çok büyük olur, sarkmış olur, dik olur hepsine saygım sonsuzdur. nasıl ki insanlar benim 11 cm’ime saygı göstermek zorunda ise ben de memelere saygı gösteririm. ama arkadaş memeleri çelimsiz olan kızlara çok kızıyorum. sarkık desen sarkık değil, küçük ama benzerlerine kıyasla daha bakımsız ve ihmal edilmiş.

    şimdi meme bakmadığınız zaman küçüklen kaybolan bir organ değil. bir tek emzirmeyi kestiğiniz de böyle bir sönüyorlar ama toparlıyorlar zaman içinde. ancak bazı kızların memeleri bakım istiyor, krem, losyon, spor ile şımartılmak istiyor. akranlarının memeleri gibi zaten olmuş vaziyette tezahür etmiyorlar. nasıl ki çalışma ile sevgi, şefkat ile 11 cm, 13-14 yapılabiliyorsa çelimsiz bir meme de dirileştirilebilir.

    ancak çelimsiz meme sahibi çoğu kızımız bunu ihmal ediyor. sanki çelimsiz memeli olmak kadermiş gibi davranıyor. destekli sütyene abanarak günü kurtarma yoluna gidiyorlar. sanıyorlar ki o memeler hiç gün ışığı görmeyecek? hiç kimsenin ağzını doldurmayacak? gün gelip de birinin avuçlarına bıraktıklarında çelimsiz memeli olmanın ne menem bir şey olduğunu görüp üzülüyorlar.

    arkadaşım çelimsiz memeli olmak senin suçun değil ama o memeyi ömür boyu öyle çelimsiz, sönük şekilde taşımak senin suçun. yaş ilerleyince memedir sarkar, ama 22 yaşında böyle olmamalı. bunun çareleri var. bak silikondan falan bahsetmiyorum, derinin kendini bıraktığı 50’li yaşlarda düşünürsün onu ama bu yaşlarda çelimsiz bir memeyi dirileştirmenin birçok yolu var. yahu bu iş için otlar falan var, çay yapıp içiyor, gübürünü memene sürüyorsun falan.

    demem o ki, çelimsiz memeli olmak kader ama çelimsiz meme ile ömür geçirmek salaklıktır. silkin ve memeleri dirileştir.

    not: iş yerinde fotoğraf koymayı beceremedim, arkadaşlar sayfa dolusu meme resmini incelerken şaşırıyorlar haliyle. ama en kısa sürede memeye boğacağım sizi ki çelimsiz meme nedir daha iyi anlayın. hadi şimdilik kalın sağlıcakla.
  • (bkz: egitim sart)
hesabın var mı? giriş yap