• bir de turizm sektörü var; oteller 24 saat hizmet veren kuruluşlar olduğundan sanırım hiç bir zaman resmi tatillerde izinli olamayacağız.
  • çalışın lan köpekler!
    çalışalım yani :(
  • özel sektörde çalışmanın da güzellikleri var.

    mesela az evvel dedi ki patron "nabıyon sen daha, gitsene eve" hatta ve hatta yarın tatil de yap dedi, ve hatta cuma da gelme dinlen dedi ama kahretsin cuma gelmek zorundayım.

    i love u boss

    çalışanını seven, hava kötüyse "işini evden yapabiliyosan gelme" diyen, hatta cuma günleri falan "bugün trafik olur sen erken çık" diyen, bir tanecik, ikinci baba... daha ne diyeyim.

    işveren böyle olunca çalışan da dört elle sarılıyor işine, başkalarının 2 günde yaptığı işi yarım güne sıkıştırıveriyor.

    bizdeki esnek çalışma saatleri genel olarak işten erken çıkma ve geç gelme yönünde :)

    kamuda bulamam bunları, hayatta geçmeyi düşünmem.

    not: özel sektörde yöneticiyim. kamuda müdür olmak için kaç sene çalışılıyor? bu daha benim 5. yılım
  • standart bir günden farkı yok bence. bir çok devlet memuru zaten tatil formunda çalışıyor. arada sözleşmeli memurlardan it gibi çalışanlar var ama genelleme yapılacak kadar boş çalıştıkları aşikar.
  • yazık lan bırakın onu bari yapsınlar zaten üç kuruş maaş alıyorlar. devlet tatil veriyor ama tatilde harcayacak parayı vermiyor verilen tatili de evde oturarak geçiriyor gariplerim.

    gocunan memurlar editi: lan ne kadar yaranız varmış ya tamam sizden zengini yok ülkede amk hepinizin yatları katları gemicikleri var. ayrıca özel sektörde çalışanlar göt siktirerek para kazanmıyor genelde. tepende oturan ilahiyat fakültesinden ithal amirinin taşaklarını iki dk yalamayı bırak da adam gibi analiz et özel sektörü ve devlet sektörünü.
  • 365 gün göt büyüten güruh için çok da dert olmaması gereken durumdur. göt büyütme konusunda istisnalar var mıdır, vardır, kadeyi de bozmaz.
  • haksızlık. özel sektör değilim, devlet memuru da değilim, iş benim ama dükkanı kapatamıyorum çünkü tespit edilip tutanak tutulursa uyarı alırım, ama o gün açsam zarar açmasam zarar. ben ne yapayım?
  • memurlar ne zaman çalıştı ki şimdi farklı olsun denilen durum. en güzeli adam gibi bir işe girip, devlet memurunun aldığı maaşı katlayarak tamam olm çalışıyoruz ama paranın da mına koyuyoruz diyebilmek.

    ha beni sorarsanız çalışmıyorum o ayrı, <3 alman şirketleri
  • bazı beyin özürlü özel sektör çalışanlarının bir de çıkıp "devlet tatil veriyor da, tatile çıkacak para vermiyor" diyerek sözüm ona destek çıkmaya çalıştığı absürd olay.

    siktiri boktan bilmem ne bakanlığı uzmanının en az 5 milyar maaş alıp, üstüne harcırah, banka promosyonu vırt zırt cukkaladığı, biraz daha palazlananların sağda solda yönetim kurulu üyeliği, başkanlık, vekillik, osb yönetimi vs. adı altında avantadan götürdüğü paralarla ankara gibi yerde en az 10 bin lira alıp bey gibi yaşamalarına olanak sağlandığını bilmeyen bu deyyuslar, üç kuruş para için istanbul cehenneminde göt siktirmeyi zenginlik sayarlar.

    bu ülke bu adaletsizliklerle gelmiş, böyle gidiyor. çünkü özel sektörde çalışan salaklar kendilerini bir bok sanıyor ve koyunluk yaptıklarını anlayamayacak kadar yoğunlar!
hesabın var mı? giriş yap