• merkezi samsun/çakallı'da olan, istanbul'da sadece selimpaşa metro tesislerinde şubesi bulunan, menemeni mükemmel yapan yer.
    menemeni yaparken yumurtaların beyazını ayırıp sadece sarısını kullanıyorlar, bir de kullandıkları tereyağı doğal olanından.
    başka bir sırları var mı bilmiyorum ama yaptıkları menemen kıvamıyla, tadıyla insana parmaklarını yedirecek kadar güzel.
  • hayatım boyunca yediğim en güzel menemeni yapan mekan. görüntü olarak menemene benzemiyor, hatta ben bunu yemem dedirtiyor ama tadı enfes. istanbul merkeze açılsa tek başıma ihya ederdim. söyle bir sitesi varmış:

    http://www.menemencialaattin.com/

    tavsiye edilir.
  • menemen yerine kusmuk satılan mekan. mutfaklarında dev bir blender mevcut olabilir çünkü siz menemeni nasıl isterseniz isteyin menemen kusmuk kıvamında geliyor. merak eden gidip bir sucuklu menemen sipariş etsin.
  • osmangazi köprüsünden geçtikten sonra ilk dinlenme alanında. menemen 16 tl. normalde bu fiyata kalkar giderim ama merak ettim.

    buraya dikkat;

    tadına hiç lafım yok. lakin fiyat çok yüksek. dışarıda yediğim menemenlere kıyasla lezzeti çok daha güzel.

    ama sen "menemenci" alaattin diye bir mekan işletiyorsan, 16 tl'ye sattığın menemenin içinden yumurta kabuğu çıkmayacak birader. o kabuğu ekmeksiz yedirirler sana.

    fikir sahibi olmanız için resimler;
    resim
    resim
  • menemene sihir yapan mekan. altınova şubesinde tanışma şansını buldum gerçekten rakipsiz. osmangazi köprüsü çıkışında ( izmir istikametine) mutlaka gidilip o menemen yenilmeli.
  • menemen satışlarını öğlen saat 12’de sonlandırmaya karar vermişler. haftasonu 2’ye kadar devam edecekmiş.

    yapabilecekleri en büyük hatayı yapmışlar. bir daha da saat 12’den sonra gelmem. diğer mallardan satmak için, menemeni kaldırmak neyin kafasıdır?

    yakın zamanda batarlarsa şaşırmam. ben dahil, neredeyse herkes, buraya menemen yemeye geliyor. bana et satmak istersen, zaten rakibin çok. tek olduğun alanda ilerlesene...
  • osmangazi köprüsü çıkışında bursa istikametindeki şubesine köpek alınmamakta ve kişileri kaba bir şekilde uyarmaktadırlar. dışarıda köpek baktıklarını gösteriş için değil hak yolu için yaptıklarını da dile getirmiştir sorumlu beyefendi. güzel kızıma gösteriş için baktığımı nereden anladıysa hayret verici bir olay. tatile çıkacak ve yanında hayvan dostu olan kişileri malesef güzide mekanlarında ağırlayamamaktadırlar. oldukça üzüntü verici.
  • altinova tesislerinde cok methedildigi icin gittigim ancak hem siradan hem de pahali menemenci. ayni guzergahta (bkz: beltway) da menemen yerseniz hem her bir malzemenin kaliteli tadini alir,hem yogun tereyagi hissiyle agzinizda hos bir tat kalir, hem de pure gibi bir menemen degil gercek menemen yersiniz.
  • efsane. her gelişimde daha da güzelleşiyor.
    https://eksiup.com/p/qw414620gykd

    burada menemen yemeyen menemen yedim demesin. yanında da peynir zeytinsiz tabi ki olmaz.

    lokasyon osmangazi köprüsü
  • 4 çay 4 menemen 200tl. hayırlı işler bol kerizler dilediğim işletme.
hesabın var mı? giriş yap