• fitness, body building, beslenme, sağlık konularında çok kaliteli içeriği dummy proof bir sadelikte sunan erkek dergisi. ingiltere ve amerika sayıları ülkemizde zaman zaman bulunabilmektedir.
  • her sene okurlari arasinda kapak modeli olmalari icin bir yarisma duzenler. 2003 senesi galibi icin (bkz: graeme peacock)
  • sonunda türkiye'ye getirilmiş dergi. içindekiler genelde eski sayılardan toplanmış bu sefer ama elbette ilerde daha da dinamik olacaktır kesin.ithal versiyonuna servet ödemeye gerek bırakmamıştır, yaşasındır. ilk sayısında abd basımının mayıs kapağında yer alan josh holloway vardır. (t-box hediyesi de vardır)
  • ekim sayısı kapağıyla dişilerin yüzde doksanının salyalarını kontrol edememelerine neden olan dergi.
  • amerikalılar'ın normatif sonuçlar ortaya koyan araştırmalar, rakamlar ve istatistikler konusunda ne kadar obsesif olduğunu gözler önüne seren erkek dergisi. neredeyse her sayfasında 3 tane araştırma sonucu, 5 tane istatistik, 53 kadar da rakam var..

    ancak her ne olursa olsun, içindeki bilgilerin türkiye'de türkçe yayınlanan başka dergilerde bulunmasının pek mümkün olmadığı mecmua. bu nedenle piyasadaki büyük bir eksikliği kapatmıştır.
  • sirin, kısa yazılarıyla okunabilir çok görsel içerikli bir dergidir. sürekli karın kaslarınızı çıkartın ense kaslarınızı coşturun şeklindeki manşetleriyle tanınır. güzel beslenme ve egzersiz tavsiyeleri içerir. içinde erkekler için alışveriş şeklinde bir bölümü de vardır. alıcak parası, okuyacak zamanı olan ve düzgün yaşamak isteyen erkek için ne aladır.
  • aynı zenginlikte fakat daha fazlasını da bulacağınız bir de web sitesine sahip tek erkek stil dergisi diyebiliriz. eklenen her bir içerikle gün geçtikçe daha da zenginleşen web sitesinde tıpkı dergide olduğu gibi sağlıklı yaşam, fitness, cinsellik, beslenme gibi konularda başvuru kaynağı niteliğinde makaleler yer almakta.

    http://www.menshealth.com.tr/
  • kapak fotograflari yuzunden utanip alamadigim dergi. halbuki kimbilir simdi ne kadar fit ve saglikli olabilirdim.
  • sitesinde gördüğüm bir kapağı beni benden almış dergidir. hızla kaslanın yazıyor üstünde. ulan ne ki bu, alınca hızla kaslancam ben.
    rentts: anne bugün kendim için bişi yaptım.
    anne: naptın oğlum?
    r: bi dergi aldım anne.
    a: aferin oğlum, iki okuyup diğerlerinin yanına fırlatırsın.
    r: yoooo hayııırr!!! bu öyle bir dergi değil ana. bu bambaşka. bunu alınca hızla kaslanacam ben.
    a: aslan oğlum benim. kaslan kaslan da, önce bi pazara gel bana yardım et, hem antreman olur sana.
    r: anne ben kaslanacam diyorum sen mahalle pazarı diyosun.
    a: hadi hadi birazdan toplanmaya başlıyo.
    r: ufh tamam ya.
  • st michel fransiz lisesi'nde küçük çapta bir skandal yaratmi$ olayin ba$rollerinden birisinde oynami$ ithal-parlak ve ku$e dergidir.

    dergiyle okula giren bir öğrenci, promosyon olarak verilen prezervatif yüzünden (ki geçmi$te birikmi$ kin-nefret ws. de var olayin içinde $ekerim) okuldan uzakla$tirilmi$ ta falan da filan da..
hesabın var mı? giriş yap