• meşajını aldım kardeşim bir iki bakanlık daha kapmak için ben de akp diyorum.
  • şimdiye kadar destek vermediklerini mi düşünüyordun şeker oğlan dedirten malumun ilanıdır.
    (bkz: ay ben şok)
  • fetö'den sonra devlet imkanlarına konacak akp destekli cemaat ihalesini menzilciler kazanmış demek ki.
  • "türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. en doğru, en hakiki tarikat,medeniyet tarikatıdır.."

    m. kemal ataturk
  • fetö'nün boşalttığı kadrolara gözünü diken bir tarikatın beyanıdır. zaten bir süredir dillendiriliyor menzil tarikatı üyelerinin son zamanlarda daha çok atandıkları. muhtemelen önemli görülen kurumlarda önemli görevlerde adamları da vardır.
    anlaşılan o ki devlet bir müddet sonra bunları temizlemek için mücadele vermek zorunda kalacak. şu tarikatlardan çektiğimizi yabancı ülkelerden çekmedik.
  • başka bir tarikat da (bkz: fetö) ölüler bile kalksın oy versin diye destek açıklamışlardı. 3 sene geçmedi çocuklarını tutukladılar, 5 sene sonunda uçaklarla saldırdılar.

    akp ve erdoğan kazansa dahi bunlara dayanarak değil kendine inanan ve bağımsız ve bağlantısız insanlara dayanarak kazanmalıdır.
  • yeni fetömüz hayırlı uğurlu olsun.
  • bu şekilde siyasetle içli dışlı olursan senin "benim kapım tüm insanlara açık" şeklinde bir amacının olmadığı da ortaya çıkar. ayrıca insanlar tamemen kutuplaşmışken birleştirici olmak varken neden bu açıklama. biz şuna buna destek vereceğiz anlamında ki açıklamalar biliyoruz ki tarikat gibi yapılanmalarda emir ve zorunluluk telakki edilmekte ve anlamına gelmektedir. keşke ülkenin birliğe sükunete ve kardeşliğe ve birbirini dinlemesine ihtiyacı olduğu şu günlerde evrensel tüm insanları özelde türkiye deki tüm tarafları de içine alan bir açıklama yapılsaydı. tarih sizi bu şekilde yazsaydı. bu şekilde yaparsanız eğer dinin bütünleştirici anlamı yok olur. çünkü siyaset bizde özellikle bu dönemde ayrıştırma ve ötekileştirme amacına hizmet eden bir çehreye bürünmüştür. siz de bu çehrenin gölgesinde kaldınız bi açıklamayla...
hesabın var mı? giriş yap