• odunla katana arasinda baglanti kurup bunlari ayni anda bi yerlere sokusturma ihtiyaci duyan insan modeli.
  • (bkz: merakli)
    (bkz: bay merakli)
  • hem odunu hem katanayi icine alabilen insan modeli ni merak eden bir model, yeni bir android.

    (bkz: hasan slx)
  • saçına bakmak için -meraklı ya!- kafandaki aksesuarı çıkartan yavşak modelleri de vardır.

    şöyle ki;
    özene bezene kafana yerleştirdiğin şapkanı, bandananı yahut özenerek topladığın topuzundan saç lastiğini saçına bakmak için şlap diye kafandan sıyıran meraklı yavşak insan evlatlarıdır bunlar.

    evet vardır lan böyle tipler... sırf görsel merakını gidermek uğruna senin özenle taktığın o aksesuarı "saçına bakabilir miyim?" sorusunu sorar ve cevabı beklemeden ne olduğunu anlamana kalmadan çeker çıkartır kafandan... öyle yaprak gibi kalırsın. kafayı gömsen bir türlü gömmesen bir türlüdür... içinden "-hay mına koyim ben senin" cümlesini tekrarlar durursun...

    zaten saçlar desen o aksesuarın altında uzun süre beklemekten follo foş olmuş faziyettedir. ya inek yalamış gibi yapışmıştır ya da harpten çıkmış gibi karışmıştır... yani o dağınıklığın altından güzel bir şeyler çıkması zaten imkansızdır... neyi göreceksin ulan!... ama bunu düşünmez bu yavşak... sırf kıllık olsun işte... "-al ulan al içine zıçtın g..tüne sok ulan şimdi bu saçı" demek istersin ama genellikle diyemezsin (-ben derim valla ona göre!)...

    bir de bozduğu saçlarını şöyle bir süzüp "hımmm" diyerek bakması yok mudur!(?)... evet vardır ve tam kafalıktır... neyse hikayenin sonunda bunu yapan yavşak merakını gidermenin ve senin özenli halini bozmanın keyfiyle aksesuarı eline tutuşturu verir... kıçını döner gider. hepsi bu yani... sende içinden geçirip, bir türlü özgürlüğüne kavuşamayan, misyonunu gerçekleştiremeyen küfürlerinle birlikte hayatına devam edersin... evet.
  • merakı oranında saygısızdır
  • çok soru sorup karşısındaki insanı bıktıran insan modeli.
  • bu kapıların arkasında ne var şeklinde soru sorar. sence hepsi birbirinin aynıdır. söylersin. bir kaçını gösterirsin. benzetme yeteneğini kullanıp diğerlerini tahmin etsin istersin. ama yook. hepsi görülmek zorunda.
  • kapıcılar kralı filmindeki meraklı makbule önde gelen rol modellerden birisidir.
  • her fırsatta sinirlerinizi zıplatır. çenesinin , düşük olması sebebinden pek seveni yoktur. birinin sırrını birine , diğerini öbürüne.. kimsenin arkadaşlık kurmak istemediği dışlanmış birisi haline çevrilir. gazetecilik mesleğine atılması yararınadır lakin gazeteciler bilinenin aksine meraklı değil gözlemcidir.
hesabın var mı? giriş yap