• kurultayda dışlanırsa muharrem ince'yi de iyi partiye bekleriz.

    tüm şerefli ve onurlu milletvekilleri iyi partiye geçsin kampanyası başlatacağım az kaldı.
  • 2. turda kürt vatandaşlarımız oyu belirleyici olacak gibi. bunun yanı sıra muhalefetin adayının sağdan alacağı oy oranı da önemli. bir sürü kombinasyon yapılıyor ama en doğru isim hangisi olur yine de işin içinden çıkılamıyor. akşener ciddi bir sinerji yarattı ama doğudan alacağı oy sınırlı. ince kendi tabanında kabul görür, bir nebze doğudan da oy alır ama ittifak içerisindeki saadet'in seçmenin'den ya da ortada duran sağ seçmenden zor oy alır. abdüllatif şener ismi geçti. o da chp tabanı tarafından sindirilemez ama hem sağ seçmenden, hem kararsızlardan hem de doğudan oy alabilecek bir isim.

    bütün bu kombinasyonları ortaya koyunca akıl terazisi abdüllatif > meral &ince gibi geliyor ama bilemiyorum altan.

    şahsen üçü de içime tam anlamıyla sinecek isim değil ama kimin kazanma şansı daha yüksek ise o yöne kayacağız. bizim düşündüğümüz kadar asıl düşünmesi gerekenler de düşünüyordur umarım.
  • birbirlerine çok yakışıyorlar, keşke evlenselerdi
  • ulan hdp tabanina takmissiniz.hdpli kürtlerin referandumda ne yaptigini gormeniz lazimdi.hpdnin yuzde 50den fazla oy aldigi illerde %50 küsurlu evet oylari cikti.erdogana karsi 2.turda kim cikarsa ciksin hdpliler yine erdogana verir.mentalite olarak kim güclüyse ona oy verelim derler.muharrem ince yerine kilocdaroglu olsa daha iyi olurdu.ittifak kuruldugundan iyi parti tabanida,saadette kilicdarogluna oy verirdi.iste o meshur hdp mevzusu burda ortaya cikar belki bir kismis 2.turda kilocdarogluna verirdi.isin ilginc tarafi ince ulusalci göründügünden birtakim tatli su solcularida inceye oy vermiyecektir.sacma sapan bir tercih oldu.milletvekili olarakda inceden kilicdaroglu kurtulmus oldu.aslinda inceyi yediler.
  • tayyip erdoğan'ı devirmek için muhafazakâr kesimin oyları şart. yani daha önceki seçimlerde erdoğan'a oy veren insanların oyu önemli. benim umrumda olmasa da muharrem ince'nin ramazan ayında alkol alırken görüntüleri var. muhafazakâr insanlar nasıl oy versin ince'ye? meral akşener iyidir, iki kesimden de oy alır.
  • birinin korkusuna seçimler 24 haziran'a alındı.

    diğerinin adını bile ağzına almadı akp.

    biri akp seçmeninden rahatlıkla oy koparabilecekken diğeri yaratılmış chp düşmanlığından ötürü o güruhtan 100 tane bile oy alamaz.

    bu kadarı bile yeter.
  • bak şimdi yaa. ya akşenerden fazla oy alır da ikinci tura akşener kalamazsa ne felaket olur v.b. başlamış. ikinci turda recep tayyip erdoğanı sadece akşener geçebilir ezberini kim soktu acaba zihninize? kim belletti bunu da bu kadar eminsiniz?

    mehmet ağar'ın kankası, çiller döneminin başarısız bakanı mı tek umudu bu ülkenin? izmir'de mhp'den kopup chp'ye katılan insanlar tanıyorum, sohpet etmenizi çok isterim. diyorlar ki en azından chp'de ulusalcılar var iyi partide .... neyse şimdi durduk yerde iyi partiyi de gömmeyelim.

    umarım ikinci turda en çok oy olan iki aday demokratik bir ortamda, adil bir seçim ile çekişir, halkın en çok güvendiği aday kazanır diyip çekileyim.
  • keşke seçimde sadece bu iki aday olsa da karşılaştırsak dedirten versustur
  • cidden merak akşener’in 2. turda daha çok oy alabileceğine inanan kişi için sıkıntı olmaması gereken karşılaştırma. akp’den oy alabiliyorsa zaten ilk turda ince’yi geçmiş olması gerekiyor.
  • ince akşener'i, erdoğan da ince'yi çıtır çıtır yer nokta.
hesabın var mı? giriş yap