• hey allahım bu kadın uslanmayacak dediğim olaydır... "yoook ayın 15'inden sonra işler değişecek" diye diye kurduğu partinin nerelerden icazetle kurulduğü yavaş yavaş ortaya çıkıyor sanki....
    allah sonumuzu hayretsin
  • aktrollere fazla mesai yaptıran danışmanlar.
    herkes fetöcü bi siz temizsiniz a.q.
  • ilk üç entry'nin sahibi aynı odada gibi. ikinci tuvaletteymiş gelip entry girmiş, üçüncü çayları getirmiş. çok tatlılar.

    edit: üçüncü çayı demleyip entrysini sildi gitti sanırım.ayrı eve de çıkmış olabilir ne biliyim.
  • hala çıksın açıklama yapsın diyen sığırları bize gösteren durumdur. kadın ispat etmeyen şerefsizdir dedi.
    trol olmak da zor be bu devirde.
    aktrollerde bir gram akıl kaldıysa akşener konusuna girmezler. onlar kadına vurmak istedikçe iyi partiye sempati artıyor.
  • (bkz: şaban dişli)

    dinime küfredende müslüman olsa.
  • kadının açık açık bir fetöcüyüm demediği kalmış yurdum sözlük yazarı halen daha bu kadını savunuyor. karşısına çıkana da aktrol diyor...kendilerine de yakında biri "iyitrol" diyecek o olacak.
  • iyi maaş veriyorlar mı gençler
  • bol sıfırlı maaş almayacaktır.

    bir de şu "madem fetöcü değil çıksın açıklama yapsın" sözleri var nereden baksan tutarsız, nereden baksan elinde kalır. ulan madem bu insanlar fetöcü ve sen bunu biliyorsun çık ispat et biz de akp'nin iktidar döneminde 11 yıl kandığı gibi kanmayalım.

    geçen gün cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan camii açılışı yaptı. isim babası bülent arınç bey dedi. aynı bülent arınç (hafızam beni yanıltmıyorsa 17 25 aralık'ın hemen öncesi idi) amerika'ya gidip fetö elebaşı ile görüştü. sonra çıkıp hükümetle cemaatin bir sorunu yok dedi.

    şu an aktif milletvekillerinin fetö ile fotoğrafları var. siz bu danışmanların ya da meral akşener'in böyle bir bağını kanıtlayabiliyor musunuz? varsa kanıtlayın güzel kardeşim biz de rahat edelim, bilelim, kanmayalım. hariçten gazel okuyup, çamur at izi kalsın prensibiyle söylenen sözlerle olmuyor bu işler.

    ayrıca bir de "15" olayı var "ben 15'inden sonra başbakan olacağım" dedi mi bu kadın? evet dedi ama o 15, 15 mayıs 2016'da yapılması istenen mhp olağanüstü kurultayını refere ediyordu.
  • kulisler de konusulan bir konudur bu, devlet bahcelinin gitmeme, isi yokusa surme ihtimali ay gibi aydinliktir. eger bahceli kazanirsa muhalif sesleri gonderecektir. sinan ogan ve meral aksener ilk gonderilenler olacaktir.
    sayin aksenerden bir parti kurmasi beklenebilir ama hazine yardimi olmadan zor olacagini kendi de bildigi ve mhp nin oylarini bolmemek icin bu ihtimalden uzak durdugu da bilinmektedir.
  • ben danışmanlarının kim olduğuna çok takılmam. danışmanlarının nasıl bir profil ortaya çıkarttığına bakarım. akşener benim nazarımda atanamamış tansu çiller profili çizdi. abartılı jest ve mimikler, yapmacık gülümseme. nerede kocasına fırça çekmiş akşener, nerede nazım hikmet salonunda beşlik simit gibi sırıtan akşener. ben kendimce bir umut görüyordum ama sanırım ölü doğmuş bir projeyle karşı karşıyayız .
    bizim kahveden bir lafla bitireyim.
    iyi olsaydı parti olmazdı evladım.
hesabın var mı? giriş yap