• (bkz: meral akşener'in ağzının olması)
    (bkz: meral akşener'in iki tane elinin olması)

    ve hatta garip bir şekilde

    (bkz: meral akşener'in nefes alması)

    allah allah çok ilginç. bu engin bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz sayın tekkalan, kutsal bilgi kaynağımız ekşisözlüğün tek eksiği bu bilgiydi.

    edit: madem editleyip kendimizce laf sokuyoruz, ben doğrudan yazayım.

    salaksınız abicim siz, cidden salaksınız. ahahaha diye entry girebilirsin, hatta benim ahahaha yazıp bilmem kaç yüz fav almış entryimde var yanlış bilmiyorsam. neden? çünkü oraya uygun bir entrydi o.

    meral akşener'in her attığı adımı burada başlık açarsanız güleriz normal. hayır kadının siyaseten yaptığı herşey tabiki yazılsın ve paylaşılsın, zaten medya ambargosu altında da, kadının sahurda yediğini de buraya yazarsanız reisine tapan aktroll salaklarından farkınız kalmıyor kusura da bakmayın.

    bak hala okuyorum, hala son derece salakça geliyor. meral akşener sahurda ciğer yemiş. eee?

    hayır bir de gitmiş kadının başlığına da sahurda bilmem kimle ciğer gömen anamız yazmışsın. işte tam olarak bunu diyorum zaten, siz iyi partili falan değilsiniz, sizin meral fantaziniz var. ciğerimiz solsunmuş. solsun, sen azıcık kafayı toparla da bizim ciğerimiz olsun. saftirik.
  • meral hanım’ın mesajı belli “adamın ciğerini söker sahurda yerim”

    yürüyedur asena.

    edith piaf:tdk
  • sosyal medyanın iyice yaygınlaşmasıyla herkesin her konuda kendini ahkam kesmeye mecbur hissetmesini sağlayan türlü çeşit olaylardan sadece birisi.

    birazdan ciğercinin fetöcülüğünden başlar ciğerin kilosunun kaç para olduğundan çıkar tabaktaki ciğerleri analiz edip hayvanın hangi bölgede beslendiğini dahi çıkarırlar.

    ama bu her konu için böyle ve çok yazık artık biraz da kendi hayatlarınıza bakın arada güneşe çıkarın havalandırın yahu...
  • ota boka başlık açmak gereksizliği dışında, "ciğer yemesi" demek varken götürmesi / gömmesi şeklindeki söyleme yer verdiği için extra kıl kaptığım ekşi sözlük başlığı.
  • gömmek, gümletmek* götürmek *gibi yemek fiili yerine kullanılan şeylerden tiksinmem bir yana böyle yarak kürek başlıkları neden açarsınız anlamak mümkün değil.

    bu başlıklara göz yumup bana tanım soracak yönetime de bol selam ederim.
  • gayet normaldir.

    susayıp susamayacağı bizi değil kendini ilgilendirir.

    ——— aktroller buraya ———

    amına kodumun dalyarakları sizi.

    ——— aktroller buraya ———
  • iyi parti'den sorumlu troller hemen damlamış başlığa. itoğluitler rahatsız oluyor diye güneş doğmaktan vazgeçmez :) afiyet olsun anam!
  • biri de sunu yazmis:
    "yiyemeyenler var durumu olmayanlar var milletin gözüne baka baka ciğer yemeye utanmiyor musunuz.."
    saka gibi bu devamcilar.
hesabın var mı? giriş yap