• (bkz: #7906772)
  • (bkz: cristina yang)
  • sinirlendiğinde ya da sanırım her zaman her kelimesinden önce "hıgh" diye nefes alan, mcdreamy siksin seni dedirten**, ergen sorunlarından kurtulamamış, saçma salak kararlar veren pardon karar veremeyen, gözleri sürekli kırmızı ve şiş gezen, kararsız, ezik ve bütün bu garip yönleriyle doktor olabilmiş salak kadın. karakter.
  • "at the end of the day, when it comes down to it, all we really want is to be close to somebody. so this thing where we all keep our distance and pretend not to care about each other, it's usually a load of bull. so we pick and choose who we want to remain close to, and once we've chosen those people, we tend to stick close by. no matter how much we hurt them. the people that are still with you at the end of the day, those are the ones worth keeping. and sure, sometimes close can be too close. but sometimes, that invasion of personal space, it can be exactly what you need."

    ellen pompeo'yu değil, senaristi seviyoruz. sırf meredith'in sondaki monologları yüzünden.
  • 3x06 bölümde kadar derek, george ve barda tanıştığı başka bir adamla yatmış, bunların dışında başka kimlerle yatacağını çok merak ettiğim grey's anatomy cerrahı.

    ayrıca kendisi, finn'le yatmayarak beni bayağı bi şaşırtmıştır.
  • ne istediğini hiçbir zaman bilemeyen karakter. anlık verdiği saçma kararlar herkesin saçını başını yoldursa da, başta ve sonda yaptığı o konuşmalarla toparlar karizmayı.
  • bende iyi yazılamamış bir karakter hissiyatı oluşturuyor kendisi. bu kadar irrasyonel, saçma sapan bir kadın olabilir mi yahu? gördükçe sinirlerim kalkıyor kendimi tutamıyorum, korkarım şimdi sövezeim. hani tut saçından duvardan duvara vur o kadar!` :kadina yonelik siddet suctur`` :öhm`

    şimdi diyenler olacaktır "e demek karakter ne kadar iyi yazılmış ve oynanmış ki adamda böyle bir etki bırakmış. vay be hemen izleyelim bu diziyi!".

    geçiniz efendiler geçiniz, durduk yerde sinir sahibi olmayın.
    böyle insan evladı olmaz.
  • izzie'nin dediği gibi hiç çabalamadan ede ettiği bi saygınlığı vardır bu kadının. ne bilim güzeldir, parası çoktur, annesi kendi mesleğinin en iyilerindendir ve hastanenin başhekimi ile önceden beri dosttur/sevgilidir. bu yüzden her yaptığını doğru zanneden, hayatına dair hiç aksaklık olmadan sürekli depresif takılan, sinir bozucu bi insandır kendileri. diziye ismini vermesine rağmen onun dışında herkes için izliyorum o diziyi. o gelince ileri sarıyorum.
  • derek'e iki farklı zamanda yaptığı konuşma:

    --- spoiler ---

    i'm going to go upstairs and take a shower. and when i come back you won't be here. so goodbye, derek

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    “okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and i'm sure she is really great. but derek, i love you, in a really, really big 'pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window', unfortunate way that makes me hate you, love you. so pick me, choose me, love me.”

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap