• evet arkadaşlar başlık net.

    son zamanlarda ekşi sözlük'te anlamsız bir başakşehirspor antipatisi oluştu. en fazla yapılan eleştirilerden biri de bu takımın taraftarı olmadığı yönünde. ben ise kurulduğundan beri başakşehirspor'a gönül vermiş bir taraftar olarak hem buradayım demek hem de sizi biraz aydınlatmak istiyorum. neden başakşehirsporlu olduğum hakkında ya da kulübümüz, amaçlarımız ve gelecek vizyonumuzla alakalı sorularınızı bekliyorum. bu başlığın kulübümüzle alakalı önyargılarınızı kırabileceği ümidindeyim.

    başlayabiliriz. buyrun, söz sizde.
  • neden mizah?
  • itici bir klüp olmayı fenerbahçeden mi öğrendiniz?
  • soruları beklemeye devam ettiğim başlıktır.

    1. mizah gibi bir amacım yok.

    2. itici bir kulüp olmamak için her şeyi yapıyor, her alanda centilmenliğimizi sergiliyoruz. size itici gelen sadece başarılı olmamız ise ona maalesef yapacak bir şeyimiz yok.
  • arkadaşlar bakın, bu kulüp türk futboluna yeni ve çağdaş bir bakış açısıyla centilmence bir renk katsın diye kuruldu.

    buna uygun olmayan davranışlar olmuş mudur, belki arada bir münferit tatsızlıklar yaşanmıştır ama kulüp bu yanlışları yapanlara kesinlikle yaptırım uygulayarak üstüne düşeni yapmıştır.
  • merhaba bende fenerbahçeli olup aşırı derecede beşiktaş antisempatizanıyım.
    sorum şu. biliyorsunuz, caner erkin hakeme el kol hareketleriyle birlikte küfür edip 6 maç ceza aldı.
    diğer taraftan ise takımınızın oyuncuları gazeteci dövüp darp ettiler ceza almadılar.
    eski kaptanımız, yeni kaptanınız sivas maçında hakeme çok sesli ve şiddetli bir şekilde siktir git dedi, sadece çift sarı kartın cezası olan tek maç ceza aldı.
    bu olayların tesadüf mü? iş bilmemezlik mi? basit hakem hataları mı? yoksa alenen bir kollama mı olduğunu mu düşünüyorsunuz?
  • adını bile doğru yazamadığın bir takımı tutmak zor olmuyor mu?

    (bkz: ibfk)
    (bkz: istanbul başakşehir futbol kulübü)
  • başakşehir bu ligde yokken de veya var olup yarış içinde değilken de türk futbolunda cezalar orantısız olabilmekteydi. bunun fazlasıyla örneği var. bu sebeplerden ötürü istanbul takımları arasında sayısız tartışma yaşandığını biliyoruz. hem allah aşkına söyleyin, her biri milyonlarca taraftarı olan istanbul takımlarını kim karşısına almak ister? böyle bir şey mümkün mü? başakşehir'in lehine bir hata yapıldıysa bu üçü için beş hata yapılmıştır.

    ayrıca şunu da ileteyim ki hakem kararlarının en tarafsız şekilde uygulanması için video hakem uygulamasını en fazla destekleyen kulüp de başakşehir'dir. diğerleri nedense buna hiç yanaşmıyor. bu da ayrıca sorgulanmalı.
  • ibfk'ye ne oldu?
  • arkadaşlar herkesin klavyesi sürçebilir, ifbk değil ibfk olacak tabi ki. başakşehir demeye alıştığımız için öyle oldu. başakşehir yazınca da 50 karakter sınırına takılıyor, malum. onu moderatör arkadaşlar düzeltir.

    sorulara devam edebiliriz.
hesabın var mı? giriş yap