• yetkili servis numarası yapan yetkisiz tamircimsi.

    gelip kontrol ettikleri bulaşık makinesine 350 tl parça değişimi ve işçilik bedeli çıkardılar. sonra 30 tl ye başka bir yere yaptırdık... değişmesi gerektiğini söyledikleri parçalardan sadece bir adet conta değişti o kadar.

    kendilerinin yetkili servis sanılması için yüzlerce domain almışlar. bulabildiklerim:
    www.444servis.com.tr
    444arcelik.com
    www.444indesit.com
    merkezbekoservis.com
    444beko.net
    www.444ariston.com
    arcelikservisbuyukcekmece.com
    444baymak.com
    arcelikserviskayasehir.com
    www.bekoservissirinevler.com
    www.444servis.com
    arcelikserviscekmekoy.com

    şimdi buradan kendilerine sağlam bir küfür ederdim ama gg olur...
  • bu teknik servisden uzak durunuz.

    allah rizasi icin uzak durunuz. cunku teknik serviste calisan tum teknikerleri ve ustalari, ciraklari babalari emzirmis kucukken.
  • ben de bu unvanı taşıyan 444 5415 numaralı bir firmayla muhatap olma bahtsızlığını yaşadım. makinemizi ve ödemeyi aldılar sonra her seferinde 2 gün salladılar. 3 hafta oldu 3 günde getiririz dedikleri makine hala ortada yok. bir de net şekilde saygısız ve yalancılar. ararsınız atölyeyle konuşup dönecez derler siz aramadığınız sürece o dönüş asla olmaz. ticari ahlak sıfırın altında. kesinlikle uzak durun. yerin dibine batsın böyle firma.
  • yetkili servis numarası yaparak müşterilerine rezil bir hizmet sunan firma. tabi ben muğla'daki merkez teknik servis için konuşuyorum fakat bu isimle türkiye'nin her ilinde teknik servis açılmış sanırım. google'da yaşadığınız yerin adını ve arızalı ürününüzün markasını yazarak arama yaptığınızda direkt bu adamlar çıkıyor karşınıza.

    arızalı ocağımı yaptırmak için bosch yetkili servisi sanarak bu adamları çağırdım sinirlerimi alt üst ettiler. önce tamir için çıkardıkları absürt fiyata şok oldum. daha sonra ocağı yarın teslim ederiz dedikleri için ertesi gün hiç haber vermeden getirmediklerinde şok oldum. şunlarla bir yüz yüze konuşayım diye bosch servisine gittiğimde duyduklarımla daha büyük şok yaşadım. ya abi bu adamlar kendilerini yetkili servis olarak tanıtıp çok yüksek fiyata iş yapıyor dedi bosch servisindeki görevli. sonra çok büyük sinirle aradım ve ocağı getirmemeleri durumunda polise şikayet edeceğimi söyledim. ocağı getirdiklerinde de söktükleri, değiştirdikleri parçaları mutlaka geri getirmelerini taktıkları parçaların da faturasını getirmelerini yoksa ödeme yapmayacağımı defalarca kez tembih ettim. çünkü adamlara hiç güvenim kalmadı açıkçası ocağı çalabileceklerinden bile korktum. ocağı geri getirdiler ama dediğim şeylerin hiçbirini geri getirmemişler. yani neyi söktükleri neyi taktıkları hiç belli değil. ben de getirmelerini istediğim ocaktan söktükleri parçaları defalarca kez söylememe rağmen kendilerinin de söz vermesine rağmen getirmediklerini bu yüzden o parçaları getirene kadar ödeme yapmayacağımı söyledim. daha sonra patron dedikleri birini aradılar bu teknik servisin sahibiymiş adam da bunlara ödeme yapmıyorsa polisi arayın demiş. ben de polisi aramalarını söyledim ben bekliyorum sıkıntı yok dedim ama evin önünde biraz bekledikten sonra çektiler gittiler. daha sonra araba kullanırken bu teknik servisin sahibi aradı o parayı almaya ben geleceğim dedi tamam gel bekliyorum dedim sonra inşallah araba kullanırken kaza yapar ölürsün, inşallah o tüp patlar ölürsün, sana gününü göstereceğim, burnundan fitil fitil getireceğim gibi inanılmaz iğrenç laflar kullandı. hayatımda böyle rezil, kepaze, pis ağızlı bir esnaf görmedim hala olayın siniri geçmedi üzerimden. tamir ettiklerini iddia ettikleri ocak da bunların ocağı takmasının akşamına tekrar aynı arızayı yaptı tamir bile etmemişler yani.

    uzun lafın kısası siz siz olun yetkili servis çağıracaksanız o markanın kendi sitesinden numarasını bulup çağırın. google'a arama yaparak bulduğunuz numarayı ararsanız dalgınlığınıza gelip böyle iğrenç insanlarla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. hem paranız gider hem de ürününüz adam akıllı tamir olmamış olur.
  • (bkz: feyzullah can)
  • gelirim dediği gün gelmeyip pazar akşamüstü emrivakiyle gelen, kafasından salladığı tamir ücretinin yarısını peşin isteyen, söküp götürdüğü şeyin evin ocağı olduğunun farkında olması gerektiği halde teslimatı sallayan, gelmeleri istenen saat aralığından 3-4 saat önce emrivakiyle gelmeye çalışan ve bunu herkesin ev dışında çalışıyor olacağı kendilerine defaaten söylenmiş olmasına rağmen yapan, daha sonra verilen tarihe ve saate de uymayıp ev ahalisini ağaç eden, ve bu cümle suratına okunsa muhtemelen yarısını anlayamayacak kadar cami sikime minare götüme takılan elemanlara sahip, nasıl batmadığını hem anlamlandıramadığım hem de çok iyi anlayabildiğim, paranızla rezil olmak istiyorsanız mis gibi bir teknik servis.

    işin daha da güzel yanı kimi kime şikayet edeceksiniz, nereye yazsanız ne olacak. millet gene arayacak bu servisi, parasıyla güzelce rezil olacak. bir kişi başkasını arayayım dese kardır.
  • bildiğin dolandırıcı. evde çamaşır makinesi bozulunca, bozuldu dediğimde çalışıyor ama yüksek devirde hafif ses yapmaya başlamış. hanım internetten bulmuş bunları. gelip amortisörü bozuk değişeceğiz 8500 tl deyip toplayıp götürmüşler makineyi.

    aradım amortisörler kaç para diyorum 3 tanesi 1500 tl 7000 tl işçilik mi alıyorsun diyorum yok 5000 tl lik conta değiştireceğiz diyor. ulan 5000 tl conta mı olur.

    yetkili servis misin değilim ama siz aradınız bizi diyor eyvallah

    yetkili servis bunu kaça yapar diyorum 6000 diyor

    e sen nasıl yetkili servisten pahalı yapıyorsun geri getir makineyi diyorum , yok biz söküp taktık yeni parçaları artık diyor.

    sordum başka servise en fazla 4000 tutar dediler.

    su katılmamış dolandırıcı firma , sikim sokum evde yapılabilecek tamir için makinenizi alıp götürüyor , geri getir demeye kalmadan biz onu bunu değiştik bile deyip seni dolandırıyorlar.
  • google'da franke yetkili servis diye en üstte bunlar çıkıyor, tabi telefonda kadının konuşma tarzından ve üslubundan profesyonel olmadıklarını anladım ve başka bir telefonda randevuyu iptal edeceğimi belirttim.

    buna rağmen randevu günü arandım. içimden neyse hadi gelsinler bir baksınlar sorunu öğrenem dedim. gelen arkadaşlar toplamda evde 3 dakika durdu. makineye bakmadılar, arızasını bile tespit etmediler. bunu söküp götürmemiz gerekiyor anakartı değişecek 6.500 lira, 300 lira da servis ücretimiz var o ayrı 6.800 olacak dediler. şu anda söktürüp vermeyi düşünmüyorum dedim. 300 lira servis ücretlerini verip gönderdim.

    eve gelip makineye bile bakmıyorlar, makineyi alıp götüreceğiz diyorlar. buna da “servis” diyerek servis ücreti istiyorlar.
hesabın var mı? giriş yap