• sıradışı bir olay değil, rutinin de böyle olduğunu gösteren görüntü.
  • gerizekalı bir öğrenci(?)nin eğlenerek çektiği, benimse onların adına utanarak izlediğim görüntülerdir. bu görüntülere yabancı değilim ama hiçbir öğretmenin bu kadar da sabırlı olduğunu görmemiştim, helal olsun.
  • ne kızabiliyorum ne de doğru bulabiliyorum. ergenlik işte, hiçbir şeye benzemiyor. biz de arka sırada kağıtları çıkartıp poker oynuyorduk derslerde, bunların yaptığı hoca siklememe ve trollükler yine pek bir şey değil. bak şimdi efendi efendi işimi var gücümüz var, hepsi komik ve gülünç anılar olarak geride kaldı.

    asıl problem bunlarda veya öğretmenlerde bitmiyor, ailede bitiyor. ailenin çocuğa verdiği verebildikleri eğer yetersizse, çocuk bu aşamadan sonra kendi kimliğini oluşturamıyor, başarısızlıkları onu farklı yönlere itiyor. topluma sağlıklı psikopatlar yetişmeye başlıyor.

    siz eğitim sistemine değil, aile içi eğitime bakın. almanca derslerinde hoca uzun uzun konuştuktan sonra arapça amin duası çekip el fatiha yapan adamlardık yani. bir şey değil bunlar.
  • siniftaki otoriteden cok dini anlatan insanin dustugu durum... insanlara once iyiligi, yardimseverlerigi ogretmeyi calismayip da dini, islamiyeti, peygamberi zorlarsan boyle olur iste..

    ha o videodakiler orocpcucogundan ote bisey cunku yasli bir insana saygisi yok..

    dedigim gibi once yasliya saygi ondan sonra din..
  • eğitim ailede başlar. aile içinde kullanılan her ifade çocuk için yön verici. son yılların popüler cümlesi, "benim çocuğuma kimse karışamaz. " öğretmenler çocuklarınıza karışmıyor. olmamış çocuklarınızla mutlu yaşayın. öğretmeni kutluyorum; o nasıl bir sabır?
  • ulan şaka maka ufo görüntüsü zannettim önce...

    gerçi farkı yok bunlar bu dünyaya ait değil ya neyse...
  • 30 lu yaşlara geldiğinde aşırı sağcı olacak, allah ve kitap kelimelerini dilinden düşürmeyecek bir nesilin din dersindeki davranışlarından ibarettir.
  • üstünde en ufak kontrol sağlanamayan enerjiyi (otoriteyi kastetmiyorum, gençler kendileri de ne yapacaklarını bilmiyorlar ) saf haliyle görebileceğiniz video.
    hedef 2023.
  • tipleri görünce kusura bakmayın da türkiye'nin hangi bölgesinden göç etmiş ailelerin çocukları olduğunu anlayabiliyoruz.

    babaları devlete kurşun sıkar, anaları 15 çocuk doğurursa o 15 velet de gelir böyle eğitimin içine sıçar
hesabın var mı? giriş yap