• çok güzel gülen adam.
    (bkz: mert güler) http://klasikyoga.com/…69_2559566550293596473_n.jpg

    besyo mezunu, yoga, step, aerobik, dans, nlp seminerleri vb. aktivitelerin hocası. istanbul'da okulları ve inziva kampı var. internet sitesi kendi adına ve klasik yoga olmak üzere iki tanedir. site içerikleri hoştur. merak eden, tanımak isteyenler için:

    http://mertguler.com/hikayem/

    http://klasikyoga.com/

    ntv'de cts ve pzr günleri sabahları canım doktorum programında yogaya ilgi duyan hanım teyzelerimize yoga öğretiyor.

    çok hoş geziler ve etkinlikler düzenliyor ancak fiyatlar çok tuzlu.

    herhangi birine katılmayı ve mert güler'le yüz yüze tanışmayı çok istemiş olsam da (kendisinden ve yaşamından çok etkilenmiştim) istanbul'da yaşamadığım ve uzak bir mesafeden katılacağım için bütçeyi sarsacağından maalesef tanışamadık. diğerlerinden farklı gibi gelmişti ama sanırım o da diğerleri gibiymiş.

    tamam bu adam bu işten para kazanıyor ama işin tuhafı bu iş parayla olacak iş değil. özüne aykırı. çünkü amaç insanlara sağlık, mutluluk ve huzur vermek ya da bunların yolunu öğretmek. en azından birkaç kişiye veya istanbul dışından takip edenlere yarı yarıya bir indirim (zaten yol parası hayvan gibi) ya da ücretsiz etkinlik daveti gibi bir şey ayarlayabilirdi. zaten baktım, müşterileri hep kariyerinin doruğundaki yalnız ve zengin kadınlar. paraya doyurmuşlar mert bey'i, o yüzden böyle şeyleri bile akıl edemiyor herhalde diye düşündüm. bu işi sadece para için yapmamış olsaydı gönüllü olan 1-2 kişiye ücretsiz davetiye verebilirdi. ki verse bile zaten bu 1-2 kişinin parasını diğerlerinden çıkarıyordu fazlasıyla.

    artık bu cok güzel gülen adamı eskisi kadar beğenmemeye (takip etmemeye karar verdim:) bu işleri parayla yapanlardan bıktık artık. ben bedava da yapsın istemem sonuçta, adam buradan kazandığıyla geçiniyor ama bu kadar kazık olmamalıydı.

    bir de etkinlikler için iletişim numarasını arayınca çıkan seden diye bir kızcacağız var. mert bey, güle güle onu da hipnotize etmiş herhalde, kız ne söylesek gülüyor. belli saf, iyiniyetli, yaşı da ufak gibi. daha dünyadan haberi yok. tüm etkinliklere onu da ücretsiz götürüyorlar herhalde anladığım kadarıyla, sus payını almış. son etkinlik için dün yine aradık. (6. yoga ve sufi kampı) içeriği: sema gösterisi, çatalhöyük gezisi, 1 gece konaklama, sabah-öğle-akşam yemeği, mert bey'le yoga ve farkındalık eğitimi, uçak biletleri. tahmin edin ne kadar fiyat verdiler?

    kişi başı tam 950 lira...

    bu nasıl bir düzendir ya? telefondaki kızcağıza bile fiyatın normal olduğuna inandırmışlar. konya'da sema izlemeye gidiyorsun, yoga yapacaksın; kaldığın otele, verdiğin paraya bak. kız zaten, daha önce başka etkinlikler için 1-2 kez aradığımdan telefon numaramı kaydetmiş. direkt ismimi söyleyerek açtı telefonu. tabii para kaynağı potansiyel müşteri çok önemli. organize çalışıyorlar, belli.

    istanbul'da yaşamıyoruz uçak kullanamayız, uçak hariç fiyatı alalım dedik. 800 tl dedi. anladım ki uçak bileti otelin gecelik konaklamasından daha ucuz:) bence mert bey her etkinlikte uçak biletlerini önce alıyor, otelden toplu müşteri indirimi alıyor, kalan parayı da cebe atıyor. bu kadar pahalı olmasının başka bir açıklaması yok.
    biz antalya'da bile sezon harici 5 yıldızlı otelde 110 tl ye kalmıştık geçen sene hem de ultra her şey dahildi. tüm otellere baktım hesaplıyorum hesaplıyorum kişi başı 400 tl yi aşmıyor, hem de mert beyin eğitim ücretini de ödeyerek. (kimsenin hakkını da yemem.)

    ah o mert'i bir telefona verecekti ben ne yapacağımı biliyordum. konuşamadık o yüzden buradan sesleniyorum mert bey'e.

    bu işler bu paralara yapılmaz mert bey. yapılıyorsa da bu iş, bu amaç için yapılmıyordur diye düşünüyorum. beni hayalkırıklığına uğrattığınız için ne kadar üzüldüğümü anlatamam. sizin çağdaş, genç bir hoca olduğunuzu düşünmüştüm ki yanılmışım. sizin de derdiniz gücünüz paraymış. bu işi de hem sevdiğiniz hem çok kazandığınız için yaptığınızı anladım. (yoga okulları, inziva kampı, verdiğiniz seminerler, canım doktorum programı, düzenlediğiniz ülke içi ve dışı etkinlikler)'i gözümde canlandırıyorum da çok büyük bir para var ortada...

    kariyerinin zirvesindeki zengin ve yalnız kadınları tavlayabilirsiniz mert bey ama bu şartlarda bizi asla...

    keşke siz bari bu işle uğraşan diğer üçkağıtçılardan farklı çıksaydınız mert güler... hayat görüşünüzle, davranışlarınızı bağdaştıramıyorum. bu nedenle de sizi ve size inandığım için kendimi çok kınıyorum. bu işi hakkıyla yapan başka birilerini aramak için arayışlarıma devam etmek üzere ayrılıyorum...
  • aşkla gülümse isimli kitabın yazarı, yoga hocası. sürekli gülmektedir. hatta o kadar gülmektedir ki aklıma mütemadiyen yossi kohen esprisi yapmak geliyor.

    bu kadar gülecek ne vardı?
  • gereksiz bir şekilde ünlü yapılmaya çalışılan iğrenç sırıtan adam
  • bir insan ne kadar gereksiz gülebilir, işte size iki ayaklı cevabı. soyadına kadar gülüyor adam. belki özünde iyi bir kimse, belki yaptığı işte çok başarılı, bilemiyorum, bilemeyeceğim, mütemadiyen bilmeme engel olan 32 tane diş var ekranda. hele televizyonda ekürisi olan şu ölümcül antipatik doktor amcayla birlikte denk geldiysem iyice çekilmez oluyor. yüzdeki gülme kaslarını bu kadar aktif kullandırtan serotonin salınımının incelenmesi gerektiği kanaatindeyim.
  • yalniz basina evine girdiği zaman "oh be. bugun de bitti" diyerek normal moda geçiyor mu acaba merak ettigim, güldürüşlü insan.
  • gizli kamerayla ifşasını beklediğim eğitmen.
  • kendisinden ders alan, inzivasına, her hangi bir konuda eğitim alan kişilerden bilgi almak istediğim kişidir.
  • gördüğüm kişisel gelişimcilerin arasında en iticisi, basiti ve kalitesizi.

    kişisel gelişimcilerin sattıkları ruhsuz, plastik, gerçek olmaya yakın bile olmayan ürünlerin tepesindeki adam.

    sürekli gülmeliymişiz ey ahali! haşmetlimiz öyle buyuruyor.

    "bu arada hindistan'a gittim ben biliyor musunuz?"
    "akşama kadar çok çalışıyorum yorgunluktan bitiyorum, enerjim kalmıyor, eve gidiyorum çok yorgun oluyorum." diyen bir kişiye tavsiyesi şuymuş:

    "pınar ol"

    abv adam.

    "abi annen felç geçirdi"
    "olsun gülümseğğ"

    "akut 6 yaşındaki çocuğumuzun cesedini buldu mutlu olduk"
    ben hindistandayken... oraya gittiğimi söylemiş miydim?

    yemin ediyorum şaka yapmıyorum kendi ağzıyla söyledi bunları.

    skandal örnekler veriyor. ilkokul 1. sınıf iq'ye hitap ediyor.

    bu kadar da kötü olamazsınız, bu kadar dibi görmezsin şaka gibi.

    kitapmitap bir şeylerden bahset ne bileyim deneyim anlat be adam.

    evet abi anladık en çok sen ezilmişsin ya valla bak sensin. tamam sal bizi.

    şirketlerin personel motivasyonu için kendisini tercih etmesi yerine sedat peker'i tercih etmeleri daha mantıklı olur kanımca.
  • kişisel gelişim seminerine katıldığım kişi. ormanda yaşıyor. enerjisi oldukça güzel. hindistan seyahatleri merak ediliyor. güzel deneyimler var. seminerini sorulan sorular doğrultusunda eviriyor. yani kitlenin ıq seviyesine göre. gayet başarılı. aşırı gelen gülüşü gerçekmiş. adam gerçekten gülüyor. kitabını da okudum. güzel bir başarı ve yaşam hikayesi. günün birinde bir çok kişisel gelişimcinin patlayacağına inanıyorum. ama bu adamın enerjisi başka. ölmeden önce tanıyınız.
hesabın var mı? giriş yap