• trabzonspor'un alt yapısında oynuyor olup bugün itibariyle 5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladığı, 16 kasım 1995 doğumlu futbolcu..

    geçen sezon trabzonspor formasıyla a2 ligi ve u19 liginde çıkmış olduğu toplam 41 maçta 15 gol atmış.. bu 15 golün 7'sinin penaltıdan olduğunu da belirtelim..

    http://www.trabzonspor.org.tr/…tay&ind=15944#icerik

    kendisiyle aynı gün profesyonel olan bir diğer futbolcu için;

    (bkz: oğuzhan acar)
  • oynadigi ilk karsilasmada gol atmasini cok istedigimiz guzel hareketler sergilemesine ragmen amacimiza ulasamasa da takdirimizi kazanan futbolcumuz. genc ve akli basinda birisine benziyor. umarim guzel islerle goruruz kendisini ileride. kupa maclarinda iyi sureler alirsa sezon sonlarinda guzel bir yedek olur.

    yerim o saclari.

    topla tum bulusmalari : https://vt.tumblr.com/tumblr_nh5q6hmunc1u4ue6v.mp4
  • ilk kez trabzonspor forması giydiği maçta 9-0'lık manisaspor galibiyeti ile güzel başlangıç yapmış genç futbolcu. topu alışı, sürüşü, dağıtımı gayet güzel. kendisinde hafiften willian havası sezdim. henüz 95'li ve kendini geliştirip orta sahanın vazgeçilmezi olacağından adım gibi eminim. en önemli özelliği dik oynaması.
  • darp sonrası; 00:30 itibarıyla ailesinin, arkadaşlarının ve habercilerin ulaşamadığı futbolcu.
    bir duyuma göre şu anda uçakta ve trabzon'a inmek üzere. ama net bilgi yok.
    çok acayip...
  • 3-4 saattir aspor'da bu konu tartışılıyor; ancak olay henüz sözlük gündemine intikal etmemiş.

    duyumcular tarafından şanlıurfaspor başkanı emin yetim'in mertcan çam'ı dövdüğü iddiası aspor'da yayınlanan "son sayfa" programının yorumcularına iletiliyor.

    şanlıurfaspor başkanı emin yetim, programa bağlandı ve "mertcan'ı bulamadıklarını, mertcan'ın kaçırıldığını düşündüklerini, oyuncuyu kendilerinin kesinlikle darp etmediğini" söyledi.

    akabinde mertcan çam'ın dayısı bağlandı; "başkanın söylediklerine asla inanmıyorum. başkan, çelişkili konuşuyor" dedi.

    aynı programda, şanlıurfaspor'da top oynayan diğer futbolcuların da bu konuda konuşmamaları konusunda "tehdit edildiği" söyleniyor.

    gelişme oldukça editleyeceğim.

    edit: mertcan'ın menejeri metin korkmaz programa bağlandı ve futbolcunun darp edildiğini onayladı. sırtında darp izleri olduğunu ve burnunda çatlak olduğunu söyledi. oyuncunun trabzon'a gitmek üzere yolda olduğunu söyledi.

    edit2: içişleri bakanı süleyman soylu'nun konuyla yakından ilgileneceği aktarıldı.

    edit3: mertcan'ın ağabeyi yiğitcan çam telefona bağlandı. ağlayarak; kardeşinin onu aradığını ve kötü birşey olduğunu söylediğini söyledi. mertcan'ı başkan ve birkaç kişi dövmüş ve çocuk koşarak tesisten uzaklaşmaya çalışmış. telefonlarına, kimliğine vs başkan tarafından el konulmuş. mertcan, klüpten alacaklarını almak üzere tff'ye başvurduğu için bunların yaşandığını söylemiş.
  • futbolcunun nerede oldugu konusunda supheler var dogu illerinde ani durumlarda ulasim taksi ile saglaniyor mesela cenazeniz var gece erzurumdan sanliurfaya gitmek istiyorsunuz erzurumdan ankaraya , ankaradan sanliurfaya ucmak yerine taksilere biniyor ve 300 400 tl ye ulasiyorlar.
    yani taksi ile kactigini dusunuyorum.

    abisi a spor canli yayininda aglayarak, kardesinin baskan tarafindan dovuldugunu kardesinin agzindan bunu duydugunu soyluyor.

    sayin ic isleri bakani suleyman soylu ile gorusulmus , sayin bakan bu darp olayina iliskin fotograflari hicbiryerde paylasmayin benden haber bekleyin demis.
  • yazıktır, adamı böyle arkasında iz bırakmayacak kadar kaçıracak ne yaşayıp da darp ettiniz
  • iddialar inanılır gibi değil. gencecik bir adamı, paralarını tahsil edemediği için tff’ye başvurdu diye, antrenmana çıkmadı diye tekme tokat döv. eşkiya lafı bu adamlara hafif kalır. ben böyle bir katıksızlık görmedim...
hesabın var mı? giriş yap