• siirt belediye başkanı.. akplidir. 3 kasım seçimlerinde ilk sıradan milletvekili adayı idi. ilde seçimlerin iptal edilmesinden sonra tayyip edroğan'ın seçilmesi için istifa etmişti. akabinde ilk yerel seçimlerde kendisine belediye başkanlığı makamı hediye edilmiş oldu.
  • 9 mart 2003 yılında yenilenen siirt seçimlerinde recep tayyip erdoğan’ın milletvekilliği için siirt milletvekilliğinden istifa eden mervan gül'ün tarihteki eşlenikleri:
    1) mustafa kemal'in erzurum kongresinde delege olabilmesi için delegelikten feragat eden kazım yurdalan,
    ve
    2) aynı şeyi rauf orbay için yapan cevat dursunoğlu.
  • hakkında hiç entry girilmemesini anlayamadığım kişi.

    2003 yılında parti başkanlığı dışında sıfatı olmayan erdoğan için milletvekilliğinden istifa edip yerini ona veren ve türkiye'nin bugünlere gelmesini sağlayan kişi.
  • son 20 yılda yaşananların müsebbibi.
  • ne 29 mart 2009 yerel seçimlerinde, ne de 24 haziran 2018 aday adayı olduğu genel seçimlerde aday gösterilmemiş kişidir.
    kendisi ayrıca siirt bostancıya 2008 yılında 62 villalık özel köy yaptırmış ve bunu da toki'ye yaptırmıştır. aynı zamanda 40 konutu aynı soyadı olan kişiler almıştır. 17 sini anne tarafı, kalanı için de damatları devreye girmiştir. bu durumdan dolayı erdoğan'ın "hayatta hiç kimse benim vefa borcumu mervan gül kadar kötüye kullanmadı" dediği söyleniyor.
    kendisi aldığı kararlardan pişman mıdır bilinmez.

    ilgili haberler için `https://www.google.com/…nu-toki-ye-yaptirdi-8351833`
  • 14 mayıs 2023 genel seçimlerinde siirt 1. sıra adaylığı almış kişi. önceki seçim sonuçları baz alındığında kendisi önümüzdeki dönem 20 yıllık aradan sonra meclise kavuşacaktır.
  • ankara'daki şahsıma seçim günü mesaj atan ve btk'nıj dokunmadığı akp milletvekili.
    ortamdaki çifte standarda bir bakın. adaletsizliği görün.
hesabın var mı? giriş yap