• youtuber arkadaşlarıyla nusret etiler'de et gömen başarılı youtuber.

    nusret video: https://www.youtube.com/watch?v=_0wgwps-cp4
  • youtuber aleminin "iyi çocuğu".
  • youtuber. arada denk geliyordum, motor videoları falan oluyordu, efendi bir çocuğa benziyordu. çektiği bir video başına iş açmış.

    http://www.webtekno.com/…-altina-alindi-h45929.html
  • tescilli bir otomobil kaçakçısı. arabayı gürcistan'dan kaçırırken üstüne basa basa yasal bir işlem olduğunu anlatıyordu. emniyette ise salağa yatmış bir güzel.

    200 binlik aracı 45 bin'e aldım diye hava yaparken iyiydi. şimdi yağma yok. cezasını çekeceksin aynı şekilde.
  • kendisini 2 yıldır takip ediyorum, diğer youtuberlar gibi laf dalaşına girmeden-etliye sütlüye karışmadan kendi yolunda ilerleyip işini yapan başarılı bir youtuber diyebiliriz. kanser beşiktaşlılığı olmasa iyi çocuk aslında.
  • 12/05/2018 tarihinde "200 bin tl'lik arabayı 45 bin tl'ye almak" adlı video ile kaçakçılık suçunu işleyip izleyenleri de bu suça teşvik ederek, işlediği bu suçtan gözaltına alınarak ifadesi alınıp serbest bırakılan, 20/06/2018 tarihinde ise aklınca suçtan kurtulmak için "cumhurbaşkanıyla röportaj yaptım" ismiyle çektiği videoyu youtube sitesine yükleyen şahıs.
    buradan çıkarılabilecek sonuç ise cumhurbaşkanı ile yakın ilişki kurabilen kişilerin cezadan kurtulabilme olasılığı. bu olay sebebiyle halkın düşüncelerinde sapma, güven kaybı vs... olup devlete karşı da itibar zedelenmesi olmuş, adalete olan inanç yine yitirilmiş, ilgili şahıs elini kolunu sallayarak hala video çekerek hayatına devam edebilmektedir.
    hiçbir başarı yok, komiklik yok, özellik yok, nitelik yok ama 1.5 milyon abone var.
    (bkz: welcome to turkey)
  • anabolik steroidlerin pençesine düşmüş yutıbır.
  • forza horizon serisinden iyi videolar yapıyor, ama yukarıda yazan yazar arkadaş ile ben de aynı fikirdeyim, protein ve steroidler ile kendini baya şişirmiş son zamanlar, yani umarım sağlığını dış görünüşe kurban etmez, çünkü sonradan gelen pişmanlıklar fayda etmiyor çoğu zaman.
hesabın var mı? giriş yap