• 20 haziran 1993 tarihinde avustralya’da dünyaya gelen çok yönlü oyuncu.(bkz: aktris)

    merve nur bengi, lisans eğitimini izmir dokuz eylül üniversitesi güzel sanatlar fakültesi tiyatro bölümünde tamamlamıştır. ilk tecrübesini 2014 yılında gösterime giren unutursam fısılda adlı sinema filminde yaşayan bengi, 2019 senesinde ise 4n1k adlı dizide çağla erdem rolünde oynamıştır. güzel oyuncu son olarak exxen’de yayınlanan öğrenci evi adlı dizide rol almaktadır.
    ayrıca nevi şahsına münhasır şahane bir insandır.*
  • exxen platformunda yer alan öğrenci evi adlı dizi ile tanışmış olduk bu hanımefendiyle. masum, çekingen ve de aşık bir karakter olan deniz'i canlandırıyor. değişik yönlere çekilmesin ama tam bir doğulu tipi var bu oyuncuda. doğum yeri avustralya olabilir ama canlandırdığı karakter ile orantılı; anne, babası tarafından okumak için istanbul'a gönderilmiş vanlı bir öğrenci gibi duruyor. başarılı olması dileklerim ile, instagram fotoğrafları yanıltmasın.
  • bu kız 93 doğumlu mu yoksa 2000 mı her yerde farklı yazıyor . şu an ada masalında melisa rolünde oynamaktadır .
  • çok güzel
  • rasim özdenören "hem bu deveyi güdecek hem bu diyardan gitmeyeceğiz." demiş. çapa tıp'tan mezun olan bir hekim kızımız da bu sözü mezuniyette kullanınca trend topic yapmış botlar, troller.

    yahu bir kere sözün semantiğine bakın. tamamen saçma değil mi?
    eğer o atasözüne karşı bir laf söylemek istiyorsan "bu deveyi gütmeyeceğiz, bu diyardan da gitmeyeceğiz" demen lazım.

    senin, atasözüne karşıymışsın gibi yapıp söylediğin "tamam paşam..." demek zaten.

    yani "deveyi güdüyorsan gitmene gerek yok zaten" efendi.

    hakikaten büyük bir tımarhanede yaşıyoruz yav...

    alıntı
  • "ben bu boşluğu nasıl" dizisinde boşluk (!) dolduran kişi!
  • aşırı güzel.

    bir sofia boutella havası var, bir de çok farklı, kendine has bir havası.
  • hevesini kırmak istemem ama petek dinçöz'den beri gördüğüm en kötü dizi oyunculuğunu sergiliyor yüzyıllık mucize isimli dizide. bir türk drama dizisinde ne kadar kötü oyunculuk yapabilirsin ki… bir rol ancak bu kadar oturmaz. sahiplenmemiş bence oynadığı karakteri. umarım tiyatroda böyle değildir.
hesabın var mı? giriş yap