• kim ettiyse ahirette cezasını çekecektir.
  • nerden bilelim hacu başını mı bekledik?
    hem babasız çocuk mu olurmuş? koca allah bir baba ayarlayamamış mı kendisine?
    ulan karınız kızınız dese ki ben bir bok yemedim allah böyle yaratmış, 40 yerinden pıçaklarsınız, bir milyon yıl önceki bir bahaneyi gerçek kabul ediyorsunuz.

    kadın mıdır kız mıdır bilemem ama bu meryem hanım cin gibiymiş yemine ederim.
    nasıl bir masal uydurduysa 2bin yıldır inananı var.
  • meryem; yahudi ileri gelenlerinden biri kızı aslında. ve evet bir de kocası var, üstelik hz. isa nın abileri falan da var. bu bilgilere göre aslında hz isa da yahudi olarak doğuyor. ama nedense kimse bunları okumadığından, bir efsanedir gidiyor. fakat ne kadınmıs hakikaten.
  • isa mesih'in doğumdan ölümüne kadar bütün hayatı doğaüstüdür.

    daha doğmadan doğacağı müjdelenir. bunun üzerine dönemin kralı ne kadar yeni doğan erkek çocuk varsa öldürtür. hastaları iyileştirir, 1 ekmek 1 şarapla 5000 kişiyi doyurur, ölüyü diriltir, tanrı uğruna işkenceler çekilerek öldürülür ve öldü sanıldığında mezarından göğe yükselir.

    bu olayların hiçbiri bilimsel olmadığı için hristiyanlık diye bir din var.

    bilimsel olsaydı zaten en fazla erişebileceği mertebe obradoviç olmak olurdu.
  • artık islamda yer alan değerlere hakarette doyuma ulaşıp hristiyanlıkta da yer alan değerlere saldıran yazarların açtığı başlığımsı
  • islamiyet'te hz isa'nın allah'ın oğlu olduğuna dair bir inanış yoktur. dolayısıyla bu şahıs meryem hanımefendi'ye iftira atıldı demekle, ne söylemek, nereye varmak istemektedir!??
  • günün birinde kızınız gelip "hamileyim ama hiçbir erkek bana dokunmadı." dediğinde hatırınıza gelmesi gereken ve aynı zamanda böylesi bir durumda "allah'ın hikmeti" deyip geçemeyecekseniz "meryem anamıza iftira atıldı." diye çemkirmemeniz gerektiğini hatırlatan hadisedir. suçu günahı olmayan insanlara ergenekon ve balyoz iftiralarını atarken, bu insanların iftirayla hapiste çürümelerini izlerken keyiften dört köşe olan i.nelerin utançlarından ta 2000 sene öncesine atıf yaparak durumu kurtarma çabalarına konu olan şehir efsanesidir.
  • meryem'in derdi, milleti gerdi.
  • adamlar vergi cennetine para kaçırmış ve bakanları ve de bürokratları reza adlı şerefsizden rüşvet almış lakin bunlar hz. meryem üzerinden kendilerini savunuyorlar.
  • ben bu ifadeye bir hayli takıldım. hanımefendi, beyefendi gibi hitapları dini metinlerde adı geçen insanlara hitaben kullanıldığını hiç duymamıştım, bu ilk oldu. daha ne kadar acayiplik, tuhaflık duyacağız kim bilir?

    meryem hanımefendi, isa beyefendi , musa beyefendi.

    saygıdeğer insanlar diye herhalde.
hesabın var mı? giriş yap