• ben de bunu anlamıyorum abi. tamam patronlar kalleş, işçiler kardeş. yaşasın işçi sendikaları ve bilumum bıyıklı devrimci dayılar. hepsine okey. fekat ben bu, mesai saati başladıktan sonra kahvaltı olayına girişen işçiye de ayrı bir kin duyuyorum. dünyanın en akıllı insanı. tabii.

    ulan mesaisi başlamadan kahvaltı eden biz diğer işçiler geri zekalı mıyız amına koyim. bizim aklımıza gelmiyor mu işe geldikten sonra kahvaltı etmek. ya da işe erken gelmeyip kahvaltıyı etmek. bir übersonik siz misiniz. bir şey de diyemiyorsun, insani bir ihtiyaç. çok özür dilerim ama hakkımı helal etmiyorum ben bu götleklere.

    edit: oha, büssürü küfürlü mesaj aldım lan. yuvarlak hesap kabaca "sana ne amına koyduğum" şeklinde. alla alla. ben 100 birim zamanda 100 birim para alıyorum. sen mesai saatinde kahvaltı ederek 90 birim zamanda 100 birim para kazanıyorsun. neden 10 birim benim götüme girsin? onun dışında elbet tabii patronlar gebersin, yaşasın halkların kardeşliği ve komünel sosyal yaşam!!!111bir.
  • kahvaltı yapmayacaksa bile mesaiye 3-5 dk takar bu amına kodumun iti. maksat ibnelik olsun.
  • yerken bir yandan çalışmasına olanak sağlayan masa başı bir işi varsa gayet normal olan işçidir. bir de tüm iş arkadaşları aynı şekilde poğaçalarını alıp geliyorsa ve hem mail trafiğini idare edip hem kahvaltı yapıyorlarsa daha da normal olan işçidir.
  • mesai saati 7:30 - 18:00 arası olan işçidir. sen sabahın yedi buçuğunda karga bokunu yemeden işçiyi mesaiye sok , işçi 6 da kalksın servise yetişebilmek için , sonra da 5:30 da kalkıp kahvaltı etmesini bekle. oldu canım yok öyle bi dünya.
    not: i.k sorumlusuyum.
  • mesai başlamadan önce kahvaltı eden işçiye bacağı girmiş işçidir.

    be insafsız ibneler. üç dakika daha fazla uyuyabilmek için giyinik yatan insanlar tanıdığım, haftalık çalışma süresi 45 saati geçmemesi gerekirken en az 60 çalışan insanların olduğu ülkede bir işçi kahvaltısını mesai saatinde yapıyor diye akıllı mı oluyor?

    türk milleti böyledir işte. suçluyu değil hakkını savunanı siker her daim.
  • kahvaltısını, patronunun kahpe kızının göbeğinden yiyorsa adamımdır.
  • mesai saatinde sözlüğe entry kasanlara dert olmuştur.
  • masa başında eliyle bir yandan yağlı poğaça yiyip, bir yandan da mouse ve klavyeyi ellemek suretiyle internetten gazeteleri okuduğundan yada alışveriş sitelerine baktığından bunun klavyesinin içi hep poğaça kırıntısı olur, mouse ve klavyenin üzeri yağdan parlar. bilgisayarla ilgili bir şey sorunca sen gel benim bilgisayarımda gösteriyim der, mouse ve klavyesini ellemek zorunda kalmamak için elinden geleni yaparsın.

    temizlenecekse sorun yok tabi. kahvaltı en önemli öğündür. yesin gariban. kime ne ki?
  • olsa olsa memurdur.

    işçinin kahvaltı için zamanı mı var?

    (bkz: mesai başladıktan sonra kahvaltı eden memur)
  • (bkz: aha ben)
hesabın var mı? giriş yap