• müslümanlardan ve milliyetçilerden gelen abuk subuk cahillik kokan mesajları almama istediğidir.
  • bu tip başlıkları açanlarla uğraşmak istemiyordur.
  • herhangi bir konuda sadece fikrini belirttiği halde, hakaret ve küfür işitip, sinirlerini gereksiz yere bozmak istememektir amacı. insanların farklı fikirlere tahammülü yok çünkü, ve medeni seviyeleri nedeniyle ellerinden gelen tek şey de hakaret etmek. ekşi camiasının genel görüşüne aykırı bir entry yazın ve sonrasında, gerek mesaj kutunuza gerekse nick altınıza gelip, aklı sıra laf sokuşturup, hakaret ederek, kendini tatmin etmeye çalışanları izleyin.
  • herhangi bir entrysinin aksini düşünen yazarlar tarafından küfür ve hakaret dolu mesajlarla rahatsız edilmek istemediğindendir.
  • vala eğer kadınsa çok haklı yazardır.
    erkeğim ve entrylerime ucundan bakan erkek olduğumu anlar.
    bilgisayardan ekran fotoğrafı alıp bir entriye ekledim. eşimin google oturumu açık olduğu için ismi yazıyormuş, farketmeden gönderdim. 5 dakika içinde 10 mesaj geldi.
    bu kadar çok abaza varken "kezban" böyle olunuyorsa, olun arkadaşlar.
  • benim bu efendim.

    artık öyle bir hale geldim ki, insanları olumlu ya da olumsuz dinlemek istemiyorum. sözlüğü sadece bilgilerimi ve düşüncelerimi paylaşmak için kullanıyorum. aynı şekilde merak ettiklerime de bir erişim aracı olarak kullanıyorum.

    zira yeterince gerçek hayatta yıpranıyoruz. kendi adıma hastanede tonla hastanın derdine, mutluluğuna, acısına ortak oluyorum. tüm motivasyonu ve ilgimi onlara harcıyorum. eve geldiğimde başkasından sözümün üzerine ikinci bir söz dahi duymak istemiyorum. sosyal medyayı hiç kullanmıyorum bile zaten.

    birçok yazar işinde gücünde, türlü hayat mücadelelerinde yıpranıyor. kendince bir düşünce ortaya atıyor ve sonra hayatı evinden çıkmayan, gerçek hayatta kaybedenlerden olan vasıfsız troll hesapların tacizine uğruyor.

    kimse kimseyle iletişim kurmak zorunda değildir. pembe dünyada yaşamaya gerek yok. burası herkesin bilgisini akıttığı bir havuz. sen eğer havuza dalıp, ağzını açıp konuşmaya kalkarsan duyulmazsın.

    sözlükten tanışıp evlenenlere gelecek olursak, adı kaderdir. kim bilir belki biraz daha heves sahibi olursam sanal ortamdan birilerini dinleme gücüyle bunu harmanlayacağım.
  • oha böyle bir şey var mıydı ya? hemen kapadım şimdi mesajı. oh be.
    olum bıktım ota boka mesaj atılmasından. konu ne olursa olsun biraz iddialı yorum yapınca hemen mesajlar geliyor. şimdi de yazın da göreyim totoşlar
  • mesajla işi olmayan yazardır. yazısını yazar, gündemi okur isterse oylar geçer gider. kafası rahattır. mesajla işi olmaz fasilitisini dibine kadar kullanmak en doğal hakkıdır.
    kimseye mesaj atmadığı gibi kimseden de ne idüğü belirsiz aptal saptal mesajlar alıp canının sıkılmasını istemiyordur. kafası rahattır demiş miydim?
    siz de deneyin bak, kolay alışılınıyor, rahat ediliniliyor.
    şiddetle tavsiye.
  • (bkz: ilgi budalası)

    bunun mesaj atan türü var; girilsin diye entry nick altına. açıp bekliyor muhtemeldir ki nickinin başlığını .
hesabın var mı? giriş yap