• bir kisi icin yazilmis entry yi silerek yazilanlarin artik gecerli olmadigi belirtilmeye calisilsa da hala bişeyler belirtmeye,aciklamaya calismak cabasi ile de entry silerken artik kisiye karsi hissedilmedigi de anlatilmaya calisilan "önem vermek,hala bir deger vermek" durumu,bu tip entryleri silmeye kalkmak ile aslında kisinin bu iliskiden tamamen kopamamis oldugunu gosterir.bir tur celiskidir.
    (bkz: sevgiliden ayrilinca entry silmek)
  • daha önce ayar verdiğiniz/aldığınız bir insanla olan atışmalar bünyesindeki entry'leri, içeriğini sadece kendinizin bildiği bir mesaj kaygısı ile silme hadisesidir.
    bu durum genelde bir konu üzerinde tartışan fakat hemcins olmadıklarını anlayan sözlük kullanıcıları arasında sıkça karşılaşılan bir durumdur.
    önce bir taraf diğerinin ağzına ediverir. karşılıklı atışmanın boyutundan bağımsız bir gerginlik yaşanır.
    aradan bir süre geçiğ de hemcins olunmadığı bir şekilde farkedilince, karşı cinse yavşama kaygısındaki elemanımız kendi entry'sini aradan çekiverir. tercihen bu noktada diğer kişiyi badi liste alıp(eğer kontrol merkezinden kaynaklanan bir hadise olmazsa) online olduğu anı takip etmek ikinci eylemdir.
    karşı tarafın online olduğu bir anda, mevzu bahis tartışmanın olduğu başlık herhangi bir entry veya link ile canlandırılır. sonra kontrol merkezine gidilip mesaj beklenir.
hesabın var mı? giriş yap