• be$ikta$ kulubunun ileti$im komitesi ba$kani.
  • doç. dr. mete düren
    genel cerrahi uzmanı ve öğretim üyesi

    1963 yılında istanbul'da doğdu. orta öğrenimini istanbul alman lisesi'nde, yüksek öğrenimini ve genel cerrahi ihtisasını cerrahpaşa tıp fakültesi'nde tamamladı. 1995 yılında abd california üniversitesi'nde endokrin cerrahisi üst ihtisas eğitimi alan düren, halen cerrahpaşa tıp fakültesi'nde öğretim üyeliği görevini sürdürmektedir. türkiye'nin en genç doçenti olma başarısını gösteren düren, almanca ve ingilizce biliyor. evli ve iki çocuk sahibi olan dr. düren, 16 yıldır bjk kongre üyesidir ve 4 yıldır divan kurulu bünyesinde kurulmuş olan sağlık ünitesi'nde hizmet vermektedir.

    (bkz: bjk 2000 2002 yonetim kurulu)
  • pek saygıdeğer babası erol düren hoca'nın öğrencisi de olmuştur aynı zamanda.. babasıyla aynı fakültede ihtisasını yapması * * hem güzel bir ikinci buluşma, zannımca da usta çırak ilişkisine verilebilecek en güzel örneklerdendir..
  • 11.07.2003 taraihinden beri artık genel cerrahi uzmanı doç. dr.'likten prof.'luğa yukselmiş olan beşiktaşlı yonetici.
    2000 yılından bu yana beşiktaş jk yönetim kurulu üyesidir.
  • eroldüren'in metillenmiş hali methedüren'dir.
  • tanişma şerefine nail olduğum,eşimin lenf bezi ameliyatını yapıp bir saat sonra gayet moral verici bir tavırla odasına gelen,'naaber yaa nasıl geçti iyi kesebildimmi seni' diyerek yarı baygın bir şekilde yatağında yatan eşimi bile gülme krizine sokan,işinin ehli profesör...
  • insan iyisi doktor.. mutevazi otesi..isinin ehli.. besiktasli.. basarili.. nesli tukenmekte olanlardan.. bizim isyerinde yardima muhtac bir iscinin esini kac kez muayene ucreti almadan muayene ettigi gibi hic bir ucret almadan da ameliyat edecek.. ne diyeyimki;sadece onunde saygiyla sapka cikarmak duser bize...iyiki senin gibi doktorlar hala var mete duren!!!
  • ameliyat ettiği annemin odasına girdiğinde, kendine güvenini her halinden okuduğum başarılı doktor. babasının oğlu.
  • muayenehanesinde henüz muhabbet evresindeyken "ben şimdi bir yandan senin boynunu inceliyorum, nerden kessem diye düşünüyorum" diyiveren` :bana diil`` : anneme` çok rahatlatıcı, güven verici ve ilgili bir cerrah. zamanında adnan polat'ın guatr ameliyatını da kendisi yapmıştı. keşke her ameliyatı kendisi yapsa.
hesabın var mı? giriş yap