meteorolojiden kar uyarısı
-
mevsimine de geldik.
şimdi bu haberi ilk gördüğünüzde tıklamayın. çünkü o kar, erzurum palandöken'e yağan yılın ilk kardır. sizin şehrinize yağacağını düşünürsünüz öyle değil. o haber 2 milyon tık alır ama erzurum ahalisi değildir o tıklayanlar.
2. kez aynı haberi gördüğünüzde yine tıklamayın. çünkü o kar, doğu anadolu'nun kuzeyinde, karadeniz'in bilmem neresinde sizi ilgilendirmeyen yerlerde yağan kardır.
3. kez aynı haberi gördüğünüzde yine tıklamayın. çünkü o kar, iç anadolu'nun yüksek kesimlerine yağan kardır. sizinle bir ilgisi yoktur.
4. kez aynı haberi gördüğünüzde yine tıklamayın. çünkü o kar, muhtemel ki karla karışık yağmur uyarısıdır ve yağmur yağar, kar yağmaz..
"istanbul için kar uyarısı.." bakın hiç tıklamazsanız böyle bir başlık göreceksiniz ki, bence bir bakın artık..
not: "ben doğu anadolu'nun kuzeyinde oturuyorum! ben de mi tıklamayayım" diyenler. sen tıkla tabi ama o haber senin için yapılmıyor onu diyorum. -
(bkz: son 40 yılın en soğuk kışı)
-
ben kazakistan'dayım ben de mi tıklamayayım yani dediğim güzel uyarı. bizde hep var kar bu mevsim. sorun yok.
-
(bkz: winter is coming)
-
(bkz: here we go)
-
-
(bkz: kar süprizi)
-
-
-
internet gazeteciliği..
"o ünlüye hapis şoku" derler ama ama aşağı nikaragua'nın popstar alaturka'sına katılmış bir kişinin amcasının oğluna gelen hapis istemidir aslında haber..
böyle bir şey..