• atatürkçü tarih profesörü. beykent üniversitesindeki dersleri karşılıklı sohbet havasında geçmektedir. ayrıca ilber ortaylı hayranıdır.(olmamak elde mi?)

    edit: ve evet. beykent üniversitesi'ndeki saçma eğitim sistemine ve düzene karşı duran son çınar, braveheart, 1-2 kendini bilmez ampul kafalının icraatlarıyla istifasını verdi ancak arkasında 170 tane ''fikri hür, vicdanı hür, irfani hür'' öğrenci bıraktı. voltajı düşük 4 ampul hariç tüm öğrencilerinin braveheart'ın ayrılmaması için imzasını üst kademelere vermesine rağmen beykent mütevelli heyeti kılını bile kıpırdatmamıştır.

    http://www.youtube.com/…ailpage&v=d-cg3fece1a#t=38s
  • beykent üniversitesi'nde okurken inkılap derslerini aldığım tarih profesörüdür. dersleri genel anlamda karşılıklı sohbet havasında geçmektedir. ama sohbetleri boş değildir, içi doludur anlayana. beykent'te okumanın tek güzel yanıdır, metin hocam. onun derslerine girebildiğim için kendimi şanslı hissedenlerdenim.
  • balıkesir üniversitesinde iken 1.sınıfta yarım dönem dersime girmiş akademisyendir. donanımlı hoca olmasına rağmen sanırsam öğrencilerin seviyesini beğenmediği için derslerde bunu pek göstermez, işi makaraya vururdu. okuldan ayrılmadan önce çanakkale savaşı ile ilgili bir konferans vermişti ve nutkum tutularak izlemiştim. performansı o gün şahane idi.

    her akademisyen gibi kibirli bir yapısı vardı. bunun yanında konuşkan ve eğlenceli bir mizaca da sahipti.
  • derste dönüp dönüp kazağımdaki yazıya takan tarih profesörüydü. hayır şöyle oturaklı bir espri yapamayacaksan bulaşmıycan hocam.

    o ergen günlerimde sorsan hocayı eleştirirdim lakin o dönemin fotokopi/ppt okuyarak ders anlatan, kindar, kompleksli, bazısı cemaatçi ve/veya kürtçü hocalarını düşününce, birikimiyle bize 100% yerli ve milli ilber ortaylı gibi gelirdi allah için. üstelik eğlenceli ve şaka kaldıran bir insandı. okuyorsan selamlar hocam.
hesabın var mı? giriş yap