• vatana ihanetten yargılacakmıs.
  • vallahi askerlik yaptigim 4.kolordu komutaniydi kendisi . askeri cok seven bi zat-i muhteremdir kesinlikle inanmak istemedim . ama ismail güneşerin hakkında o kadar ilimli değilim ki kendisi dogu gorevini icra ederken bile toplumsal olaylara kolluk kuvvetlerinin gorevlendirilmesi adi altında oluşan tokkok birimlerinin egitimlerine cok düşkündü. zaten askerlerin çoğuda bu gorevde olduklarini itiraf etti
  • nihat özdemir'in kayınbiraderidir. aynı zamanda hulusi akar ve yaşar güler'e birer mektup yazarak, akar' ın kendisine "şerefsiz" hitabını özlediğini belirtmiştir. bu da mektubu
  • kendisi korgeneral olarak darbe davasından beraat ederken; askeri lise öğrencileri müebbet hapis cezası aldı.
  • darbe teşebbüsünün ertesinde neredeyse tüm medyada çarşaf çarşaf darbenin kafa takımında olduğu iddia edilirken, istinaf kararıyla beraat etmiş paşa.

    ülkenin dört bi' yanında hareketlilik yaşanan birliklerdeki tonla uzman çavuş, astsubay, teğmen-üsteğmen darbe saikiyle hareket ettikleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almışken, harp okulu öğrencileri müebbet hapis cezası almışken, sayın paşamızın beraati de ayrıca tarihe şerh düşülecek türden.

    şerh ve merh.
  • hakkında yakalama kararı çıkan komutandır. gerçekten garip bir ülkeyiz. şansa yaşıyoruz amk.
  • niye müebbet aldı? niye beraat etti? tekrar niye göz altına alındı? gel de yargıya güven şimdi.
  • hükümetin hukuk üzerindeki kılıcını bir kez daha salladığı davaya konu olan sanıktır kendisi. 15 temmuz darbe girişimi yaşanalı 3,5 sene oldu, khklarla 128 bin kişi ihraç edildi. ama hükümet halen "kripto fetöcü" gibi kavramlarla otoritesini pekiştiriyor. adamın suçsuz olup olmadığı ben bilmiyorum, medya da bilmiyor. yerel mahkeme karar alıyor, üst mahkeme bozuyor, hsk üst mahkeme kararı bozduğu için "soruşturma başlatıyor". yani yürütme yargıya kendi arzu ettikleri karar alınmadığı için alenen müdahale ediyor. bundan sonra da yerel mahkeme hakimlerine ve savcılarına olduğu gibi, üst mahkeme hakimleri de kendilerini güvende hissetmek adına hükümetin can-ı azizine göre hareket edecektir.

    burada insanlar nihat özdemir şöyle, limak böyle diyorlar. kardeşim ben ne metin iyidille ne de onun ailesiyle ilgileniyorum. türkiye cumhuriyeti yargısına atılan yumruklarla ilgileniyorum sadece.

    edit: darbe girişimi olalı 4,5 sene değil 3,5 sene oldu. harvester 0f sorrow uyardı.
  • türk hukuk sisteminin kısa bir özetine konu olan kişi.

    suçludur suçsuzdur bilemem ama tahliye kararı veren bam dairesi üyelerine yönelik başlatılan soruşturma ve görev yerlerinin değiştirilmesi ile, kararı yeniden inceleyecek daire üyelerine açıkça gözdağı verilmiştir. bundan sonra o üyelerin hukuki bir karar verebileceklerini sanmıyorum.
hesabın var mı? giriş yap