• mehmet topuz'un menajeri zat-i muhterem.. an itibariyle ntvspor'a yaptigi aciklamada mehmet topuz ile 1 saattir beraberiz diyor. ote yandan yarim saat once ajanslara dusen bjk formali fotograflardan haberi olmadigini, mehmet topuz'un bunu icinden gelerek yaptigini iddia ediyor. fenerbahceli veya besiktasli degilim, topuz'un tassaklarini bile paylassinlar isterlerse umurumda degil ama bu adam dupeduz salliyor hacim.
  • eski kadın kuaförü yeni menacer patronu.
  • şimdi millet sağdan soldan saçma sapan ne duyuyorsa inanıyor, sorgulamayı, düşünmeyi, tartmayı pek bilmeyen ve beceremeyen kazma bi topluluk olduğumuz için böyle tane tane anlatmak gerekiyor.

    gökhan emreciksin'in menajeri olduğu ve fb'ye transferinde rol oynadığı söylenen adam metin korkmaz. nerden ulaşıyoruz bu bilgiye; metin korkmaz'ın kendi ağzından verdiği demeçleri yayınlayan bir yerel gazeteden:
    http://www.boluolay.com/news.php?id=30773 [bi entryde gördüm, bu linke referans vermişler. başka varsa onu da koyarız]

    elimizde nasıl bilgiler var bakalım: metin korkmaz, gökhan'ın menajeri olduğunu söylemiş, gökhan fenerbahçe'ye transfer olmuş. ayrıca aynı metin korkmaz mehmet topuz'un da menajeri olduğunu söylüyor. mehmet topuz vakası da ortada. bir hafta önce kendi isteğiyle, aptal fotomaç başlıklarını anımsatan bir işe girişen mehmet topuz, aziz yıldırım'ı arıyor ve transferini soruyor. adam üstüne ekliyor; gel deseler, o anda gider imzalardım.

    sonra iş çetrefilleşiyor, yıldırım demirören, mehmet topuz ve meşhur menajeri ile görüşüyor, mehmet tv'ye çıkıyor, ben doğuştan beşiktaşlıtım'lar, formalı resimler bilmem neler havada uçuşuyor, gerisi tam komedi hiç bulaşmıyorum, konu dağılacak, metin korkmaz'a dönüyorum.

    bir menajer nasıl para kazanır kardeşim? futbolcunun transferi üzerinden, gideceği kulüpten komisyon alarak. hukuki yetkisi olmayan ancak menajerlik yaptığını söyleyen metin korkmaz, daha önce gökhan emreciksin'in transferi dolayısıyla, fb'den bir kuruş para alabilmiş mi? bunu iddia eden, faturasını, makbuzunu gösteren bir allahın kulu var mı? yok... allah allah ne acayip.

    "gökhan'ın transferini yaparken menajerdi bu adam da şimdi mi değil kardeşim" diyen hıyarları az buçuk düşünmeye sevk edelim ve kuralım:

    metin korkmaz, kuvvetle muhtemel, gökhan'ın fb'ye transferinden delikli akçe alamamıştır. kendini oyuncunun menajeri olarak tanıtırken yüksek ihtimalle fb tarafından bu numara yenmemiş ve kendisine bir kuruş ödenmemiştir. haliyle adam fb ile iş yapamayacağını bilir ve mehmet topuz'un kafasını karıştırarak, oyuncuyu "oğlum bunlar seni almaz, oyalanma bak kayseri'de kalacan gene" kabilinden laflarla etkileyerek, kendisinin de para kazanabileceği takıma gitmesini istemiştir. bu takım da haliyle beşiktaş oluyor.

    daha önce zırnık alamadığı ve bundan sonra da alamayacağı bir kulübe oyuncu satmak istemeyen metin korkmaz, fb'nin beş kuruş ödemeyeceğini, kendisini aradan çıkaracağını bildiğinden, bir ihtimal beşiktaş'tan komisyon alırım düşüncesiyle adamı beşiktaş'a göndermeye çalışıyor. işte o metin korkmaz ki; tff lisansı ile menajerlik yapan bir arkadaş değil. kurduğu şirkette çalışan bir, bilemedin iki lisanslı menajer var. onların da adı sanı duyulmamış, adam bu şekilde iş bitirmeye çalışıyor.

    sonra bir iki ibiş kalkıp "gökhan'ın transferinde menajer olarak tanıdınız ama adamı" diyebiliyor. çünkü düşünme yetileri homo erectus seviyesinde.
  • milliyet'in yazdıkları doğru ise, bakalım neymiş, kimmiş metin korkmaz;

    bu 7 haziran 2009: "beşiktaş ile fenerbahçe arasında krize neden mehmet topuz'un transferindeki düğüm henüz çözülemezken yıldız oyuncunun kanadından beşiktaş lehine kesin açıklamalar gelmeye devam ediyor...
    siyah-beyazlı camianın şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde düzenlenen karagümrüklü beşiktaşlılar gecesine yine mehmet topuz transferi damgasını vururken, geceye katılan mehmet topuz'un menajeri metin korkmaz kulübün resmi televizyonu bjk tv'ye çarpıcı açıklamalarda bulunarak şöyle konuştu:
    "bazı yayın organlarında mehmet'in tuttuğu takımla ilgili polemikler yaratılmaya çalışılıyor. şunu çok net söyleceğim... mehmet topuz doğuştan beşiktaşlı. bu kadar tutkulu bir beşiktaşlı olmasa beşiktaş'ta oynamak için bu kadar diretirmiydi ? bir kaç gündür mehmet'e gelen teklifler çok fazla ama onun duruşu ortada. başkan yıldırım demirören ve kenan öner ile biraraya geldik bu transfer birkaç güne kadar beşiktaş lehine çözümlenecek. mehmet topuz gerekirse 1 sezon oynamamayı bile göze aldı. artık iş oyuncudan çıktı, tarafların bir an önce anlaşmasını bekliyoruz. mehmet bundan sonra ya beşiktaş'da oynayacak ya da beşiktaş'ta. mehmet topuz beşiktaş'a hayırlı olsun"
    mehmet topuz'a telefonda tezahurat
    daha sonra taraftarların ısrarları ile mehmet topuz'u telefonla arayan menajeri metin korkmaz, beşiktaşlı taraftarların tezahüratlarını yıldız oyuncuya dinletti.
    beşiktaşlı taraftarların "bekliyoruz mehmet topuz" şeklindeki tezahüratları karşısında yıldız oyuncunun oldukça duygulandığı sesinden anlaşıldı..."
    http://www.milliyet.com.tr/…akika&articleid=1103796

    bu da 10 haziran 2009: "mehmet’in menajeri metin korkmaz, beşiktaş’a bugün 17.00’ye kadar süre tanıdıklarını belirtti, bunun sonunda kayserispor isterse fenerbahçe ile görüşeceklerini açıkladı
    beşiktaş ile fenerbahçe arasında yaşanan mehmet topuz gerginliğine yeni bir perde daha açıldı. bugüne kadar siyah-beyazlı kulüp dışında kimseyle görüşmeyeceğini belirten kayserisporlu futbolcunun menajeri metin korkmaz, fenerbahçe’ye kapılarını açtı.
    bugüne kadar sürekli beşiktaş’ı ön planda tuttuklarını ve siyah-beyazlıların kayserispor ile anlaşmasını beklediklerini ifade eden korkmaz, somut bir sonuç alamadıklarını söyledi. korkmaz, bundan dolayı beşiktaş’a bugün 17.00‘ye kadar transferi tamamlamaları konusunda süre verdiklerini belirterek, “anlaşamamaları durumunda kayserispor’a geri döneriz” diye konuştu.
    metin korkmaz, sarı-kırmızılıların, “fenerbahçe ile görüşün” demesi durumunda ise sarı-lacivertlilerle konuşmaya başlayacaklarını belirterek, beşiktaş’a adeta gözdağı verdi."
    http://www.milliyet.com.tr/…e=10.06.2009&b=topuzdan son sure&ver=00

    mehmet topuz'un daha kulüpler anlaşıp resmi sözleşmeler imalanmadan televizyonlara, gazetelere beşiktaş forması ile çıkmasına sebep olan, adamın ağzından zırt pırt "mehmet topuz beşiktaşlı'dır, başka takımda oynamayacaktır" diye açıklamalar yapan, elinde hukuki hiçbir yetki belgesi olmadığı halde temsil ettiğini söylediği oyuncusunu kaç gündür medyaya sakız eden enteresan bir menajer metin korkmaz.

    ısrarla "beşiktaş'a gidecek" dediği mehmet'in de, milliyet'in haberine göre, fenerbahçe'ye gitmesi mümkün. artık beşiktaş'ı mı korkutmaya çalışıyor, fener'e göz kırpıp "ben bu işi çözecem abilerim" demeye mi getiriyor bilemeyeceğim lakin amatör kümede bile futbol oynuyor olsaydım bu adamı kendime menajer seçmezdim. bu adama itimat eden mehmet de, beşiktaş yönetimi de, "eğer ederse/etmişse" fenerbahçe yönetimi de gitsin kumda oynasın abicim.
  • (bkz: #16307994)
  • şike soruşturması kapsamında, tutuklanmış. eğer başka metin korkmaz isminde menajer yok ise.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25074163/
  • ibrahim hacıosmanoğlu'nun her transferde yanında gezdirdiği menajer bu galiba. adam şike soruşturmasında ismi geçmiş. hayırlısı olsun trabzonspor böyle adamlara kalmamalı. hele iftira atanlara asla.
  • slaven bilic tolgay'a mesaj attı, benim de bu transferden hiç bir kazancım yoktu diyen adam. cevap gelmiş, okusun okusun serinlesin.

    http://haber1903.com/…kleri-haber1903e-anlatti.html

    *trabzonspor’un menajeri metin korkmaz’ın sizden bir talebi oldu mu?

    “son günlerde benim hakkımda güzel şeyler yazılmadı. şimdi ben de bunlara açıklık getireceğim. ben o kadar kötü ya da paragöz bir menajer olsaydım gözüm kapalı hacısomanoğlu’nun teklifini kabul ederdim. çünkü bu parayı ancak dubai’de kazanabilirdim. biz parayı seçmedik, oyuncunun mutluluğunu seçtik. tolgay daha dubai’deyken metin korkmaz diye birinden bana bir telefon geliyor. tolgay arslan’ı transfer istediklerini bana bildiriyor. ancak ben arkamdan işler çevireceğini hemen anladım. normalde trabzonspor direktörünün direkt beni arayarak görüşmesi gerekirken araya neden menajer soktuklarını anlamış değilim. para talebi oldu. ancak ne kadar talep ettiğini açıklamak istemiyorum. basında kendisi ne kadar bu transferi para karşılığında yapmadığını söylese de benden para talebinde bulundu.”
  • metro rent a bus'ın sahibi. akp muhalifi herkese saydırmayı marifet sayanlardan.
  • türkiye'de futbol oynayan oyuncuların büyük bölümünün "resmi olmayan" menajeri. resmi olmayan menajer neden her yerden çıkar? ne iş yapar? işlevi nedir?
hesabın var mı? giriş yap