• şaka maka fena olmayandır. koltuklar oldukça geniş ve rahat, camlar karartılmış güneş rahatsız etmiyor pek. koltuktaki ekran ve özellikleri de güzel sayılır. ikramları editleyeceğim...
  • tavsiye almak isteyen arkadaşlar için ; şu an ankara - istanbul sefer yapmaktayım . yolculuğumun 1. saati itibariyle bildiriyorum . ilk olarak otobüs 2018 temsa marathon pek konforlu sayılmaz titreyerek gidiyoruz . içeride berbat bir koku hakim ve gitmiyor bir saattir . su ikramı yeni başladı . 20 dakika kadar önce de bisküvi - tost ekmeğine kaşarlı yarım sandviç ve içecek ikramı olmuştu . otobüste internet var ama yok , bağlandığımda sadece google a girebiliyorum arama yaptığımda sayfa açılmıyor . koltuk arkası ekranında ise bir kaç eski film var hepsini toplasam sayısı 10 u geçmez . tv çalışmıyor kanallar açılmıyor , müzik arşivi yok boş . herneyse gelelim benim için otobüs seyahatlerinde en önemli kriter olan koltuk kısımına . ön koltuk ile olan diz mesafesi çok dar rahatca dizlerimi bile uzatamıyorum ayaklarımın halini siz düşünün. koltuklar çok rahatsız diyebilirim kumaş ve sünger özelliği ölmüş sırtım şimdiden ağrımaya başladı . deri ve konforludur diye umuyordum yapılan reklamlarından . şoför ise gayet dikkatli ustaca ve soft kullanıyor hoşuma gitti gerçekten . kısacası çok rahatsız koltuklar ve dar diz mesafesi + içeride berbat bir koku + bomboş multimedya sistemi ve olup ama olmayan internet tam bir hayal kırıklığı benim için . diğer firmalardan farkı otobüsün dışının siyah boyalı ve üzerinde metro cip yazıyo olması galiba . zaten metrodan bilet almıyordum ilk ve son oldu ilgilenen arkadaşlar olur ise kesinlikle tavsiye etmem . bomboş bi oluşum olmuş sadece reklam yapmışlar . bu arada koku gerçekten dayanılmaz seviyede .
  • internet bağlantısı yok hiç olmadı yolculuk boyunca. ekranlar kendi usbnizi getirdiğiniz takdirde iş yapabilir ama kendi arşivi çöp boşa umutlanmayın. ekranda ikram servisi seçeneği var 15 kere istek gönderdim en son tepemdeki tuşa basınca geldi muavin. kısacası ekranlar iş yapmıyor. koltuklar rahat mı ehh işte. çok bir özelliği yok fiyat farkı yoksa alın ama.
  • kara metro. yılan gibi gidiyor yollarda.
hesabın var mı? giriş yap