• herkes metro turizm muavinlerine başımın götümün sadakası olsun diye 200 tl verse bu sorunlar çözülür, hizmet kalitesi artar.
  • metro turizm yine bildiğiniz gibi.
  • bir metro turizm skandalı ile karşınızda olmaktan büyük bir keyif alıyoruz.
    bizi tercih ederek hayatınıza kattığınız aksiyonu dünyanın hiç bir yerinde bulamazsınız.
    taciz, hırsızlık, gasp, yolcunun eline verme, bayan yolcuya bakarak otsuzbir çekmek hepsi bizde.
    aksiyon için bizi tercih eden müşterilerimize teşekkürler.
  • bu metro turizm’in nasıl bir muavin seçme algoritması var aq bütün iti uğursuzu tacizciyi yan kesiciyi elle seçmiş gibi firmalarına doldurmuşlar. gerçi zor şartlarda kuş kadar para verirsen çalışacak adam profili de böyle olur işte
  • metro turizm ile bir yerden bir başka yere gitmeyi yolculuk olarak tanımladığınız sürece gerçeklerle uzlaşamayacaksınız.

    fıstık yeşili baretin altına pembe gelinlik giymiş barzonun teki gelip "kahve mi çay mı ?" diye sorsa hiç şaşırmam. metro turizm'in bu tip muavini olabilir.
    deri iç çamaşırıyla koridorda salınırken kamçı savuran bir muavin ?
    neden olmasın.

    metro turizm'in size sunduğu deneyimi extreme sporlar kategorisinde değerlendirmelisiniz. hayatınıza heyecan katmak, farklı tecrübeler yaşamak, debelendiğiniz kısır döngüden kurtulmak ve hayatın size çizdiği sınırların ardında nefeslenmek adına tercih edebilirsiniz.

    doğru açıdan bakamadığınız için göremiyor ve sürekli şikayet ediyorsunuz. halbuki arka planda büyük emek var. sıra dışı muavin adaylarını keşfeden büyük deha..
    keşfettiği adayları tedrisatından geçirdikten sonra otobüs koridorlarına salan ik'cı es geçilmemeli.
    emeğe saygı lütfen.
hesabın var mı? giriş yap