• bu tür kadın ve erkekler aşağılık oldukları için başlalarını da kendileri gibi aşağıya çekmeye çalışıyorlar. bu nedenle böyle ahmakları toplu kullanım alanlarına sokmamak gerekir.

    edit: başlık başa kalmış. ilk entry sahibi uçmuş.
  • bu coğrafyada her birimizin kalbinde bir faşist var. tüm partilerden ve tüm ideolojilerden bağımsız...

    bireyselliği içselleştirememiş toplumların kaderi bu, maalesef... bireysel olarak gerçekleştiremediğimiz - ki kültürel olarak da asla gerçekleştiremeyeceğimiz - kendimizi, arkamıza kolektif destekler alarak sağlamaya çalışıyoruz.

    her birimiz, bu gerçekle yüzleştiğimizde yol almaya başlayacağız ama henüz bunun farkında bile değiliz. o yüzden şaşırmamak lazım, çok beklendik manzaralar...
  • türkiye’deki kutuplaşma sanırım sonsuza dek sürecek, toplum olarak değişmediğimiz müddetçe o heves ettiğimiz medeniyet seviyesine asla ulaşamayacağız, hiç bir siyasetçi de bize bunu sağlayamayacak, yazık çok yazık. kanada’da yaşıyorum müdürüyle, ceo’suyla, kat temizlik görevlisiyle, ineğe tapanıyla, budayı benimseyeniyle, niqab takanıyla aynı masada oturup saatlerce sohbet ediyoruz öğle arasında. bunun tadını bir alsanız sizin gibi düşünmeyene, sizin statunuzde olmayana saygı göstermeyi öğrenip aslında farklı olmadığınızı görürsünüz. nefret değil saygı ve tolerans insanı eğitimli ve bilinçli yapan. ülkemin değişmesini diliyorum.
  • aydın, çağdaş, modern ve entelektüel bir insan olmanın ön şartı, dindar insanları aşağılamak ya da dışlamak değildir. bilakis, herkesi ve her şeyi olduğu gibi kabullenebilme olgunluğuna erişmek ve saygı duymaktır. maalesef ülkemizde bu kavramlar farklı algılanmakta ve insanlar, bu kavram karmaşası arasında kırılmaktadırlar. lütfen, izin verin herkes istediği gibi inansın, giyinsin ve konuşsun. zaten en fazla yetmiş yıl içinde kendiliğimizden öleceğiz. bırakın insanlar mutlu olsun.

    dipnot: görüşlerim, videodan bağımsız ve genel bir düşüncenin yansımasıdır.
    videonun herhangi bir yerinde karafatma kelimesi geçmemektedir; en azından ben duymadım. muhtemelen manipülasyon ve demagoji yapılarak, algı yaratma peşinde bir kesim.
  • (bkz: chp çomarı)
  • tuhaf günler göreceğiz karanlık günler
    motorları izbeliklere süreceğiz
    (bkz: alienation)
  • bir milletin nasıl kutuplaştırılmış olduğunun videosunu izledim az önce.

    buna sebep olanlar gece yataklarında rahat uyuyabiliyorlar mı acaba ?

    (bkz: akp döneminde gerçekleşmiştir)
  • zihin felci yaşayan bir mahluğun söylemidir.
  • al feyza’yı vur buna. al bunu vur feyza’ya. ben cidden sıkıldım bu içi boş insanlardan. herkes kendisinden olmayana hükmetmeye çalışıyor bu ülkede.

    edit: arkadaşlar herkesin kendine göre bir dünya görüşü vardır. ancak hepimiz insanız insan. insan empati kurabilmelidir. haklının yanında olmalıdır insan.
  • ilgili video

    her şey çok güzel olmaya başlamışken bir çuval inciri berbat etmek üzere olan, saygı duymadığı insanlar tarafından saygı görmeyi bekleyen bir insan müsveddesi içeren video.

    böyle kokuşmuş zihniyetli yobazlar yüzünden muhafazakar kesim chp'den korkar oldu zaten. ülkeyi bu hale getirenlere prim vermekten vazgeçin artık.

    edit: ilgili video eklendi.
hesabın var mı? giriş yap