• az önce facebook'ta denk geldiğim grup. adamlar aşmışlar cidden. ahaha gülmekten ofistekiler bana dik dik bakıyor. grubun açıklaması efsane! ;

    "etrafınızda gördüğünüz mevlütleri paylaşarak (menü de verirseniz iyi olur) katkıda bulunabileceğiniz grup. mahallenizde, sağda, solda mevlüt görünce gruba konum atıyorsunuz menüyü beğenen bedava yemeği kaçırmıyor"

    gruba üye alımı yaparken sordukları sorulara bak! aahahha tık :d

    gruptan birkaç örnek aşağıdadır. hehehe. adamlar tam yamyam.

    grup görseli ve açıklama müthiş uyumlu. tık=>

    cuma namazında sonra tavuk pilav varmış, namazcılar çıkmadan yetişin :d tık=>

    son zamanlarda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. ilerleyen zamanlarda daha fazla caps editlerim.
  • türk halkının bedavacılık için geliştirdiği müthiş bir fikir grubu.
  • açıklaması şu şekilde olan gruptur:
    "arkadaşlar grubumuz şöyle çalışıyor. mevlüd radarını açıyor mevlüdü buluyorsunuz sonra yerini menüyü varsa tatlıyı ve köfteliyse kaç köfte olduğu gibi detayları güzel bir fotoğrafla paylaşıyorsunuz sonra hep birlikte gidip keyfini çıkarıyoruz. nice mutlu mevlüdlere.

    not: lokma helva gibi sırada çok bekletmeli ama az besinli etkinlikler mevlüd radarına girmiyor bu yüzden paylaşılmayacaktır. bu konudaki tek niyetimiz siz değerli üyelerimizin 2 pinçik tatlı için zamanınızı harcamamanız. havaların ısınıp sezon açıldıkça goygoy vs mevlüd eğrisi istenilen tarafa kaycaktır.
    herkeşler hoşgeldiniz"
  • öz hakiki ölücülerden oluşan grup
  • adana çevirme radar'dan sonra gördüğüm en faydalı feysbuk grubu. sırf bu grup için sosyal medyaya yeniden dönebilirim, hellö lokma, hellö etli pilav.
  • donanım haber ölücülerinin fast food ayağı olan grup.
  • iki ayrı kitleyi oldukça samimi bir şekilde bir araya getirdiğini düşündüğüm uygulama . ben grupta ki arkadaşların samimiyetine ve doğallığına bayıldım. ulen dedim içimden eskişehir’de şöyle 300-500 kişilik bi mevlüd yemeği de ben mi versem hem sevinir çocuklar :) neyse takipteyim , görürsem haber ederim belki ben de giderim kim bilir belki hatırlarına bi yemekte ben veririm .
  • ölücülük tutkusunun hem mecaz, hem de gerçek anlamda yaşandığı platform.

    (bkz: donanımhaber ölücüleri)
  • şimdiden efsane olan grup. adamlar ölücülüğe level atlatmakla kalmayıp çıtayı uzaya çekmişler.

    birazcık huzurumuz olsa süper memleketiz aslında
  • yahu arkadaş kim ifşa ediyor size bunları. gelinlerin tatlı telaşı gibi efsanevi ortamı survivor yarışmalarına çevirip piç ettiniz. traktör sevenler derneği grubu da eski heyecanı vermiyor. bir tek define-gömü avcısı gruplar kaldı. orada umut var o yüzden kolay bitmez. belediyenin dizdiği kaldırım taşlarından sadece bir tanesinde komşu belediyenin adı yazıyor diye burda gömü çıkar mı diye soran var. ne gömüsü aq belediyen taş çalmış oy falan verme bunlara.

    neyse konuya gelecek olursak mevlüt ortamlarını fazlaca bildiğimden söylüyorum kalıyor olum o pilavlar hayvanlara falan veriliyor. hayvanlar da yarın yokmuş gibi yediği için bilindik kedi evrimini bozuyorlar. en büyük eğlencem olan lazerimin peşinde koşmaz oldular. ben hamilelik yüzünden sanıyordum ama doğurduktan sonra da değişmediler bu kalan pilavları yedikleri için annesiyle günleri dolaşan kızlar gibi olmuşlar kedinin basenleri var amına koyayım. neyse havaların ısınmasıyla beraber yeni nesil kediler sokaklara dökülsün de lazerimin tadına baksınlar.

    bakın bu gruptada umutlu insanlar var bozmayın undergrand şekilde yaşasınlar
hesabın var mı? giriş yap