• selcuk üniversitesi,inşaat mühendisliği bölüm başkanı
    yapı ana bilimdalı başkanıdır aynı zamanda
    inşaat mühendisliği bölümünde geçmiş yıllarda betonarme,mukavemet,statik ve betonarme uygulama dersleri vermiştir
    yıl itibariyle bölümündeki tek profesör ünvanlı öğretim görevlisi
  • 3. sınıf beton1 ve beton 2 derslerini vermektedir. bu dersleri geçen kişi kendini mezun olmuş sayabilir ama bu o kadar da kolay bişe değil. bu dersi tek seferde geçen pek az kişidir.
  • sertliği hakkında duyduğum efsanelerden dolayı yanına uğrayamadığım hocadır kendisi.müdek yüzünden birçok öğrencinin okulu uzadı, yılın ortasında birden getirilen ön şartlar yüzünden 04-05 döneminin* %20 si zor mezun oluyor.saçmasapan bir belirsizlik var, herkes derslerle bozmuş durumda ve biz bölüm başkanımızdan hiçbir açıklama duyamıyoruz..kısacası mesleğinde çok başarılı ama öğrencileriyle ilişkileri konusunda eksikleri olan hoca
  • konservatuar müdürlüğü yapmıştır. ayrıca türk sanat musikisi korosununda şefidir.
  • betonarmenin üstadı. uğur ersoy'dan sonra kim gelir deseler ismi söylenebilecek üç beş kişiden birisi.adama betonarmeyi öğretir.öyle derste anlattıkları ile anlatım tarzı ile değil. korkudan öğretir. öğrenci olarak çalışıp geçemezseniz hiç bir alternatifiniz yoktur. ya geçersiniz ya da geçene kadar okursunuz. diğer yönden bakarsanız;

    selçuk üniversitesi , inşaat mühendisliği bölümünün padişahı. yanına aldığı , omuzunda çokca yıldızı olan yeniçeri ağaları ile vezirlerine türlü zulmü yapan bir padişah gibidir. kesinlikle sadrazam istemez. veliahta hiç tahammülü yoktur.biri öne çıksa hemen alıverir kellesini. onun için yıllarca bölümde tek profesör olarak kalmıştır.
  • sahip olduğu bilgiyi öğrencilerine aktarma konusunda yeteneksiz olan selçuk üniversitesi inşaat mühendisliği bölümü betonarme dersi hocası sert insan. mafsallarda momentin sıfır olduğunu söyler lakin uygulamada mafsalın nasıl teşkil edildiğini anlatmaz.
  • 2012 yılında betonarme dersini aldığım hocamdır kendileri.betonarme anlamında ülkede otorite sayılır mı sayılmaz mı tartışmasına girebilecek kadar akademik muhabbetleri bilmiyorum ama benim nazarımda değerli bir hocadır. her şeyden önce kendine has bir tarzı, zevkleri, türkçesi olan bir insandır.kullanmayı en çok sevdiği kelimelerden biri "belletmek" kelimesidir.kendi deyimiyle söylemek gerekirse betonarmeyi bize iyi belletti. üniversiteyi bitirdiğimde teorik anlamda kendimi en donanımlı hissettiğim alan oldu betonarme. halen gözümü kapatsam derste çözdüğü kiriş sorularını, beton malzemesini anlatırken kurduğu cümleleri anımsayabiliyorum.
    betonarme sınavında kağıdın sağında-solunda ne kadar boşluk bırakmamız gerektiğini kendisinden öğrendik. türkçe imla kurallarından puanımız kırılır mı gerginliğini kendisi sayesinde yaşadık. a4 kağıdı poşet dosyaya nasıl yerleştireceğimizi çöpe attığı ödevlerimiz sayesinde kendisinden öğrendik. deliler gibi çalışıp, her şeyi öğrenip dd yi görünce sevinmeyi de kendisinden öğrendik.
    betonarme dersini selçuk üniversitesinde kendisinden alan son veya sondan bir önceki dönemiz yanlış hatırlamıyorsam. hasan kalyoncu üniversitesinde hocalığa devam ediyor kendisi. ayrıca şu sıralar instagramda gördüğüm kadarıyla dünyayı gezmekte. iyi gezmeler, saygılar hocam.
  • soyadıyla ilgili yorumun olmamasına şaşırdığım prof.
  • gece gece aklıma gelen sert ama bilgili betonarme yapı tasarım hocası.
hesabın var mı? giriş yap