• takvim gazetesinin "plajlarda kim kimi yağladı, kim kimin yanağından makas aldı, otellerde kimler aşk dolu geceler yaşıyor" konusunda uzman gazetecisi.

    eskiden insanların özel hayatlarını gizlice izleyip kaydedenlere röntgenci denirdi, 90'lı yıllarda bunun adı magazincilik oldu, şimdi ise sanıyorum meslek odaları toplanıp "yahu bu işi ne röntgenciler ne magazinciler becerir oldu, mevlüt hepsinden hızlı çıktı, artık bu olay ikisinin de ötesine geçti, yeni bir isim bulmalı, doktrinde birlik şart" diyerek 'gazeteci'liğin tıynetini genişletecek bir adım attılar. suç onlarda yani. sen adamın ilkokul üç sataşması seviyesindeki haberini al manşet yap, sonra kalk mevlüt'e kız. mevlüt sizin günah keçiniz mi! mevlüt işini yapıyor. gazetecilik yapıyor mevlüt. hiç! bu da tüy: link
  • yalan haber yapmak konusunda kendini asan, hepimizi de salak sanan "muhabir" arkadas. 450 lira dedigi ote bahsettigi fiyatin yarisindna bile ucuz. utanmadan o plajlarda millete ben gazeteciyim diyordur da. meslegin yuz karalarindan, masa kalemlerinden biri.

    "haberin(!) muhabiri mevlüt yüksel otelin adını açık açık yazdığı için girip internetten baktım. internette yazan fiyatlar 8 eylül itibariyle en pahalı odada iki kişi, 160 lira. dikkatinizi çekerim, kişi başı değil, iki kişi 160 lira. basit bir matematikle, kişi başı 80 lira. bu hesabı tahminen takvim muhabiri de yapabilir.

    üşenmedim, oteli aradım. verilen fiyat iki kişi 225 lira, oteldeki en pahalı fiyat. yarım pansiyon konaklama 30 lira ayrıca. yani ertuğrul kürkçü sevgilisine (yanındaki sevgilisi mi onu da bilmiyoruz ya) “yaa sevgilim otele bağlı kalmayalım, çıkıp dışarıda yiyelim” demiş ve otelle yarım pansiyon konaklamaya da anlaşmış olabilir. hatta daha bir ayrıntı, oteli ets tur’dan almış olabilir. ets’nin sayfasına girip baktığınızda nakit ödemelerde kişi başı fiyatın 63 lira olduğunu göreceksiniz.

    şimdi, kişi başı 450 lira vermek nireee, iki kişi 60, 126, 160 ya da hadi olsun 225 olsun vermek niree."

    http://birgunsonra.blogspot.com.es/…nu-da-yazn.html
  • emir kuludur. yarın gidince yerine yevlüt miksel gelecek, benzer emirleri yerine getirecek. medya düzeni toptan sorgulanmadıkça, temeli sarsılmadıkça bu düzen de böyle devam edecek.

    "biz halkın taaaaaaaaaaaaaa içinden geldik" diyenlere "peki, şimdi o halkın neresindesin" sorusunu soramayanlar işte bu ve benzerlerine "hadi koçum, madem öyle biz de vurabildiklerimize vuralım, hoş gözükelim, torbamızı ddolduralım" diyorlar, onlar da koşturuyorlar işte. ekmek parası çıktıktan sonra yalan, dolan, bel altı, ne fark eder ki hocum yav!
  • mevlüt yüksel, bu rezil yayından önce yapması gereken konuşmayı nilüfer zengin'le bugün yapmaya ve uzlaşma aramaya çalıştı ancak tazminatla ödüllendirileceği kendisine bildirildi.
  • amacı insanların abdest almadan uyumasını engellemektir. yalnız insan uyurken bol bol osurur, o nolacak.

    tanım: yalan bilgi vererek insanları korkutan kişi.
  • ciddi ciddi hiç araştırma yapma gereksinimi duymadan insanları galeyana getirmeyi başarmış, akabinde tüm burnu büyüklüğüyle insanlara cevap vermiş, gazetecilikten para kazanan kişi. gazetecilikten para kazanıyor dikkatinizi çekerim. yuh arkadaş yahu.
  • şu tıynette bir gazetecidir.

    ayrıca takvim gazetesi'nin manşetten verdiği haberde, şirince'ye on binlerce kişinin geleceği, brad pitt ve angelina jolie çiftinin şirince'de kalacağı, türk ünlüler arasında semra özal ve oğullarının bulunduğu asparagasını da sıkan gazetecidir.
  • adliye çalışanlarının sorunlarına değinen nadir gazetecilerdendir.

    (bkz: http://cep.takvim.com.tr/…4-4d55-bcf1-642f6bb6a141/)
  • komik adam vesselam.

    1) coca cola, nisan ayında bir grup gazeteciyi atlanta'ya cnn hq'a götürmüş.

    https://twitter.com/…enkk/status/346885512214241280

    2) hatta orada, cnn'in binası önünde toplu halde fotoğraf çektirmişler

    https://twitter.com/…tus/346886458105290752/photo/1

    3) öyle ki, adam gittiğinde cnn'in işleyişine hayran bile kalmış. (ikinci twit şahane)

    https://twitter.com/…adir/status/346886412374798336

    4) ama ne olmuş, rüzgar tersine dönünce...

    https://twitter.com/…tus/346884925871517696/photo/1

    ahahaha, böyle tıynette bir adamdır derken boşa konuşmamışım demek.
  • abd'de cnn'in gazeteciliğini öven, başbakan cnn'e kızınca hemen çark eden gazeteciymiş.
    bugün ben bunu gördüm.
hesabın var mı? giriş yap