• istanbul'da biri anadolu yakası*nda, biri ise avrupa yakası*nda olmak üzere 2 tane bulunan alışveriş merkezleridir. alman metro group asset management tarafından kurulmuş ve işletilmektedir.

    http://www.meydanavm.com.tr/

    (bkz: ümraniye meydan alışveriş merkezi)
    (bkz: merter meydan alışveriş merkezi)
  • çocuk oyun parkı ve mini lunapark bölümü çok başarılı olan avm
  • vale icin ayrilan genis (ama bos, kullanilmayan) otopark alanlardan dolayi aracla gidilmemesi gereken avm. bir valeye acik otopark alaninin 40%'i ayrilir mi?
  • kapalı otoparkından giriş yaptığınızda herhangi bir hes kodu sorgulamasından geçmediğiniz avm’dir kendisi. sadece bagaj kontrolü yapılıyor araç girişinde. demek ki firüs araçla gelenlerden bulaşmıyor!?!
  • ümraniye meydan istanbul’daki en keyifli avm’dir. en başarılı demiyorum ama en keyifli.
  • ümraniye'de olan için artık kapalı ve açık otoparkları ilk üç saate kadar ücretsiz, üç saat ve üzeri için ücretli hale gelmiştir.
  • son gittiğimde otoparktan çıkmak bir saat sürdüğü için bir daha gitmeyeceğim rezil avm. bu aç köpekler bir kaç aydır avm otoparkından para almaya başlamış, tek bir çıkış verip tek bir gişe var. otopark ödemesi olduğunu bilmeden bariyerin önüne gidenler, para ödeyeceğim diye otoparkın ortasında arabasını bırakıp giden dallamalar, tek kasanın önünde oluşan kuyruklar derken tam bir rezaletti. bir tek ikea için gidiyordum onu da artık ikea online'dan çözeceğiz. sizin gibi iş bilmez işletmelerin bir an önce batması dileğiyle.
  • eğer kapalı otoparka parketmiş ve sinema yüzünden kapanış saatinden sonra çıkmışsanız kolay gelsin efendim. önce sert dönüşlerle bir şekilde çıkışı buluyorsunuz. turnikeyi bulduğunuzda aslında gerilerde bir yerde para ödemeniz gerektiğini anlıyorsunuz. para ödeyeceğiniz yeri bir şekilde bulduysanız o sert dönüşlerde geri geri çıkıp tek turnikeye düşen çıkışı bulmanız gerekiyor. bulduysanız tebrikler. artık evinize gidebilirsiniz.

    bir daha da gitmem. saçmasapan bir yer.
hesabın var mı? giriş yap